Şimdi Ara

CAHİLİM ACİL YARDIM [Note 3]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, Note 3 n9000Q root atmam gerekiyor ama bu konuda cahilim. İnternette araştırdım ama adım adım cahile anlatır gibi anlatan adam da bulamadım.
    Cahilliğimi yüzüme vura vura anlatan sağlam bir kaynak atar mısınız? Rootlamak istiyorum, telefonu kullanamıyorum artık :/

En içten saygılarımla ve sevgilerimle.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d00ktor -- 24 Temmuz 2016; 19:37:01 >

• d00ktor kullanıcısına yanıt
    Allah iyiliğini versin güzel kardeşim :) Root konusunda bilgim yok ama gece gece iyi güldüm eyvallah 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana konusunda vardır root atma yeri. Yoksa tam modeli de yazın (n900q gibi) ona göre bi yerden çalıp anlatayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Ana konusunda vardır root atma yeri. Yoksa tam modeli de yazın (n900q gibi) ona göre bi yerden çalıp anlatayım.

kardeşim n9000q kullanıyorum
  • up.
  • http://note3turkiye.blogspot.com.tr/2013/10/galaxynote3root-sm-n9000q.html?m=1

Yukarıda gayet güzel en cahilin bile anlayacağı şekilde anlatmış arkadaş

Yalnız ne oldu bilmiyorum ama tele root atınca tel de herhangi bir düzelme olmayacak, olan sorunlar devam edecek.

Yedek alıp tele hard reset atın ve ondan sonra teli rootlayın.Hard reset linki aşağıda...

http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-format-nasil-atilir-59036

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam root garanti dışı bırakır ona göre hareket edin. Ha birde yanlış root brick eder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşın note 3'üne de üstteki linkteki gibi odin ile cf-auto root dosyasını kurmuştuk.
    Sen odini kurup telefonu download moduna alıp bilgisayara göstert tamam. Sonra cf auto root denen dosyayı seçip flashlayacan.

Artık işe yarar custom romlar vardır herhalde note 3'e göre. İlk zamanlar yoktu o sürüm için.
    Takıldığın yeri sorarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.