Şimdi Ara

cahil kalmışız arkadaş.. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde cevresinde bilgisayar hakkinda engin bilgilere sahip biri olarak taninirdim ancak şu akıllı telefonlar bilgisayardan baya uzaklastirdi. neler neler çıkmış. en son 5 yıl önce ilgilendiğim bilg. olayına ihtiyaç nedeniyle yeniden başlamam gerekiyor. ne söyleseniz anlarım mrk etmeyin. o sebeple ben direk sorularıma geçeyim.

1. ultrabook nedir aga? i5 i7 iyi işlemci anladıkta ultrabook yazdımmı yanında ultrabook olmayanlardan daha yavas bir hız yazıyor. bide bunlarin m si u su bitonda sayisi var. bu pil tasarufu icin oyle ve kasmaya basladimi hizlanir diyormusunuz? hizlanirsa hangi islemci nereden nereye gelir?
    2. ram 8 den az olmayacak bunuda okuya okuya çözdüm. ama ekran kartı ramleri ne alemde? yada ram eskisi gibi önemli biseymi ek.karti icin. ulan ati ek. kartı amd olmus kafam bimilyon oldu arkadas. hangisi tatminkardir yazin biseyler.
    3. yas otuz oldu artik. öyle telefondan sinirsiz internet falan var fena alistim mobiliteye. illaki hafif olmali o makina arkadas. öyle 15inc falan olmaz bana gelmez. geleceksede 2kgmi gecmemeli. kucuk olsun. hatta dokunmatik olsa dadından yinmez.

4. ssd nedir. sonradan niye ve nereye takacam ben bunu. yanlis anlamadiysam bu hizli bir harddisk ama ne gerek var. birak donsun 5400 devir neye yetmiyor. makinanin hizli acilması icinse gerek yok bekleriz. ama yook baya baya ucuruyorsa performansi eeevet ilk alım maliyetimi.dusuk.tutacagimdan ileride takilabilir olabilir.

5 bende kocaman tv var arkadas.benden akilli valla. 3dli hd li falan. bu bilgisayari bn bu tvye baglamaliyim. bööle pes falan atmalı millete koymalıyım. bide şu batmanin oyunlarini feci merak ettim. artık hanım.falan uyudumu oynarım. yani oynatsın.

6.teknosaya gittim. o w8 nedir arkadas. heryer kutukutu. tamam telefonda yap bunuda ben ki zamaninda kablonet tarafindan millet 128k internet kullanirken pilot kullanici secilip 4096yi memlekette ilk kullananlardanim, o kutulardan çikipta iki dosya bakamadim. w8 e alisilir illakide. performansi nasil. kime sorsam s.tiret w7 kurariz falan diyorlar siz ne diyorsunuz?

7. tabiki bütçe...1500-1600 olur bence.

kusura bakmayin. tlfndan yaziyorum devrik cumleler eksik.harfler fazladan noktalar için kusura bakmayin.

şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.