Şimdi Ara

Caesar IV (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
63.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım oyunu yükledim menüye girdim ayarlarını sağlam performans olsun diye en düşük seviyeye getirdim sonra start, begin yaptım. önce yüklenme işareti güneş saati çıkıyor ancak 2-3 saniye sonra masaüstünde "scriprit s error s" diye bi hata veriyor. ona abort diyince oyuna giriyor ancak bu kezde grafikler kesinlikle çalışmıyor. net framework ile ilgli olabilirimi yoks daha başka bi ayarı eksikmi yaptım. lütfen yardımcı olabilirmisiniz.???
  • quote:

Orjinalden alıntı: baburemrah

arkadaşım oyunu yükledim menüye girdim ayarlarını sağlam performans olsun diye en düşük seviyeye getirdim sonra start, begin yaptım. önce yüklenme işareti güneş saati çıkıyor ancak 2-3 saniye sonra masaüstünde "scriprit s error s" diye bi hata veriyor. ona abort diyince oyuna giriyor ancak bu kezde grafikler kesinlikle çalışmıyor. net framework ile ilgli olabilirimi yoks daha başka bi ayarı eksikmi yaptım. lütfen yardımcı olabilirmisiniz.???

Bak hacım yukarıda yazdık Script Error, Save Error, Trade Error nasıl düzeltilir diye. Biraz okusanda sonra sorsan sorunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

1.5gb ram var amd 2500+ @3200 fx5700 128mb var. oyunu en düşük ayarlarda bile oynuya mıyorum...

Ekran kartın yüzünden.

Minimum ekran kartı ne olmalı ki hocam?

Oyunun sitesinde min. olarak "64MB video card (with hardware T&L including Pixel Shader 1.1 or higher support)" diye geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuareq
    quote:

quote:

1.5gb ram var amd 2500+ @3200 fx5700 128mb var. oyunu en düşük ayarlarda bile oynuya mıyorum...

Ekran kartın yüzünden.

Oyunun sitesinde min. olarak "64MB video card (with hardware T&L including Pixel Shader 1.1 or higher support)" diye geçiyor.

Minimum demek oyunu açarsın ama oynayamazsın demek.
    O yüzden orada yazana bakma. İşlemci ile RAM çok iyi. Ama ekran kartın 3 nesil geride. Sebep ekran kartın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 11 Ekim 2006; 21:10:11 >

• Sağlam makina istiyor bu yahu.. Ceaser 3 ten sonra teknoloji baya gelişmiş.. Pehhhh..

System Requirements
    Minimum Requirements: Intel® Pentium® 4 1.6 GHz or equivalent AMD® AthlonT processor or higher . Windows® 2000/Windows® XP Home or Professional (including Service Pack 2 or higher) . 512 MB of RAM . 64MB video card (with hardware T&L including Pixel Shader 1.1 or higher support) . 2.0 GB of free hard disk space . CD-Rom Drive . DirectX® 9.0c
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tuareq
    quote:

quote:

Ekran kartın yüzünden.

Minimum demek oyunu açarsın ama oynayamazsın demek.
    O yüzden orada yazana bakma. İşlemci ile RAM çok iyi. Ama ekran kartın 3 nesil geride. Sebep ekran kartın.

2. el bi 6600GT almanın vakit geldi yani...

• bu oyun nerde satılır kafayi yicem
  • Adındanmıdır bilinmez serilerine hasta olmuşumdur hep. 3. deki ticaret kısımları çok hoşuma gitmişti.Oyunun Çıktığını Öğrenmemle Disk Öldüren (2048Kbps ADSL) Bağlatmam Aynı Güne Denk Gelmesi Çok Güzel Bir Tesadüf Oldu Benim İçin. Yakşalık 1.4 GB Lık Dosya Usenet Serverlarından 1saat 45 dk gibi bir sürede indi. ortalama 220 KByte la. Kızılaya inip cd olarak alsam daha uzun sürerdi :D Yeni vakit bulabildim şimdi gidip deliler gibi oynuyacağım günün ilk ışıklarına kadar.
  • Bu oyun alınmalı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vatanseverayhan

piXeLus ve EncoMaster arkadaşlardan derlenenler;

Caesar 4'ün script sorunu için;
    Oyunu Caesar 4 klasörüne kurun, klasör ismi roma rakamıyla olamasın

RomeScriptInterfaces.dll dosyasını aynı yere kopyalayıp salt okunur özelliğini kaldırıp ismini romescriptınterfaces.dll olarak değiştirin.

RegisterDLL.bat dosyasının salt okunur özelliğini kaldırıp, içeriğini
    %windir%\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\RegAsm.exe romescriptınterfaces.dll
    %windir%\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\RegAsm.exe ScriptServer.dll
    %windir%\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\RegAsm.exe RomeScriptInterfaces.dll
    PAUSE
    olarak değiştirin ve kaydettikten sonra çalıştırın.

Oyunda ticaret yollarını kullanmaya kalkarsanız oyunun çökme gibi bir sorunu var bunun içinde çözüm basit
    NewConstants.txt dosyasını "Caesar Dir\Data" klasöründen açın
    EmpireLevel/TradeRoutePolys;bool;1 Bu satırı bulun
    EmpireLevel/TradeRoutePolys;bool;0 Olarak değiştirin

Bu bilgiler için piXeLus ve EncoMaster arkadaşlara çok teşekkürler.
    Ben sadece sorun yaşayan arkadaşlar için bir derleme yaptım.

dediklerinizi yaptım olmadı
    ancak RomeScriptInterfaces.dll i romescriptınterfaces.dll olarak değiştirdim
    ve
    RegisterDLL.bat dosyasının salt okunur özelliğini kaldırıp, içeriğini
    %windir%\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\RegAsm.exe romescriptınterfaces.dll
    %windir%\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\RegAsm.exe ScriptServer.dll
    PAUSE
    olarak değiştirdim düzeldi ;)

• arkadaslar bu oyunda prasperity olayını nasıl ayarlıyoruz oyunda bilenvar mı,valla villa dahil tüm binalardan var,gelir iti favor'um iyi ama bi türlü artıramadım parespirity olayını.25 olmadan da bölümü geçemiyorum.yardım ederseniz sevinirim.
  • 64 MB ekran kartı istiyor..Bende 128 x700 var..Ama en düşükte bile kasıyor fareyi..Her yeriyle sorunlu bir oyun yapmış adamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahiskali08

arkadaslar bu oyunda prasperity olayını nasıl ayarlıyoruz oyunda bilenvar mı,valla villa dahil tüm binalardan var,gelir iti favor'um iyi ama bi türlü artıramadım parespirity olayını.25 olmadan da bölümü geçemiyorum.yardım ederseniz sevinirim.

prosperity oyunda rahatlık seviyesi demektir. Bu seviyeyi belirleyen bir kaç etken var. İlk olarak binaların gelişim seviyelerine göre, ikincisi de senelik para giriş-çıkışlarına göre değişkenlik gösterir. Ne kadar binaların(villaların) gelişmiş ise o kadar prosperity yüksek olur. Fakat ekonominde bir sorun varsa prosperity ekonomine göre değişkenlik gösterir, düşer veya yükselir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 15 Ekim 2006; 13:56:31 >
  • ARkadaslar torrentten ındırdım oyunu CAESAR IV RELOADED yazıyodu reloadaded yazınca ne degısır farkı ne yanı bıde oyunu PC/İSO olarak ındırdım nasıl kuracam bılgısayarıma bılgılendırırsenız sevınırım
  • arkadaslar kurdum ama hata verıyo yaa nasıl duzeltıcem ben bunu o kadar okudum yaptım denedım en azından ama olmadı
  • forumda arkadaşlar yazmış güzelce..biraz okusan bulursun ama ben de tekrar edeyim

Oyunda ticaret yollarını kullanmaya kalkarsanız oyunun çökme gibi bir sorunu var bunun içinde çözüm:

Script olayı ile ugrasmadan bu sorunu halledebilirsiniz
    1- denetim masasına girin
    2- bölge ve dil seçeneklerine girin
    3- bölgesel seçenekler kısmında dili ingilizce(abd) , konumu da abd yapın
    4- uygula, tamam yapıp makinenizi bastan baslatın

****Bu bilgiler için piXeLus ve EncoMaster arkadaşlara çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahiskali08

forumda arkadaşlar yazmış güzelce..biraz okusan bulursun ama ben de tekrar edeyim

Oyunda ticaret yollarını kullanmaya kalkarsanız oyunun çökme gibi bir sorunu var bunun içinde çözüm:

Script olayı ile ugrasmadan bu sorunu halledebilirsiniz
    1- denetim masasına girin
    2- bölge ve dil seçeneklerine girin
    3- bölgesel seçenekler kısmında dili ingilizce(abd) , konumu da abd yapın
    4- uygula, tamam yapıp makinenizi bastan baslatın

****Bu bilgiler için piXeLus ve EncoMaster arkadaşlara çok teşekkürler

benim adım yok ama neyse önemli değil :)

• haklısın hocam kusura bakma :) senin de eline sağlık..yardımın için teşekkürler...
  • Arkadaşlar oyun 64 bitte çalışmıyor bende 32 bitte kurdum fakat uyarı veriyor ve çalışmıyor..yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum...
    http://img92.imageshack.us/my.php?image=untitled1ue1.jpg verilen uyarı budur...
  • GÜZEL BİR OYUNA BENZİYOR
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.