Şimdi Ara

Caddy'nin savrulması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
22.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Son 1 hafta içinde yaptığım sohbetlerde bununla ilgili hiç de hoş olmayan tavsiyelerle karşılaştım ve sizinle de paylaşmak istedim. Çünkü bu konuda tecrübesi olan kişiler varsa onların da katılımıyla sağlıklı sonuçlar elde ederiz diye düşündüm.

Yaptığımız bir sohbette arkadaş: "Daha önce Connect'imiz vardı, sonra sattık Caddy aldık. Nerden aldık! Connect'i arar olduk. Caddy virajlarda çok savruluyor." dedi.

Başka bir arkadaş: "Bu tür arabaların en iyisi Caddy'dir ancak yine bu türde araçlar içinde en çok takla vukaatı olan da Caddy'dir. Virajlarda hemen savrulur. Çok dikkatli kullanmak gerekir." dedi.

Samimi bir abim : "Caddy'lerin motoru çok ağır. Bu da ağırlığın önde toplanmasına neden oluyor. Yüksüz durumdayken arka tarafın öne nispeten hafif kalması da virajlarda savrulmaya neden oluyor. Eğer arabanın arkası tam yüklüyse pek endişe edilecek birşey yok ancak bagaj boşken dikkatli olmak lazım, savurur." dedi ki sebebine bağlı olarak çok da mantıklı geldi.

Şimdi gelelim sorularıma :

1- Caddy'le savrulma yaşayan hiç arkadaşımız var mı? Varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
    2- Arabamda ASR var. Küllüğün altında ASR OFF tuşu var ancak ESP ile ilgili bir tuş olmamasına rağmen kontağı çevirdiğimde kayan araba simgesi ekranda çıkıyor ki bu da kullanım kılavuzunda ESP olarak belirtiliyor (2006 Model). Peki savrulma sırasında bu özellikler ne iş yapıyor da bu araba yine de savruluyor hatta rivayetlere göre takla atıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gansh -- 9 Mayıs 2010; 23:44:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cesk

yanı tabiki tutupta bence 5.20 yada e200 le kıyaslamıyorum ama bı cok makassız bınek araca tas cıkarttıgını hem kullanarak hem ızleyerek gordum tabı herkezın beklentısı farklı araclardan benım beklentılerımı fazla fazla karsılıyo allah herkese gonlunde yatanı nasıp etsın inş...

amin haklısın kardeşım.

seni imzamdakı mekanımızada beklerım hafif ticarici tüm kardeşlerimiz orda senıde aramıza katılmanı beklerız.

http://forum.donanimhaber.com/m_35966013/mpage_85/f_/key_//tm.htm#40716927

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESP'nin Önemi-Fiat Egea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.