Bildirim
Cabal Update Hata veriyor Yardım(Resimli)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hiç böyle bir hata görmemiştim -
valla bende ama sinir oldum ya ne hatası bu bilen varmı bari hatanın ne hatası olduğunu bilsemde ona göre hareket etsem -
oyunu silip tekrar kurmayi dene bence -
bende az önce oyunu yükledm açtım bu hatayı verdi yokmudur bi çözümü yaw -
arkadaşlar oyunun kurulu olduğu klasördeki update.exeyi silin ve cabalmain den tekrardan oyu7nu başlatın update.exe yi tekrardan download edecektir bendede böyle hata veriyodu bu şekilde yapınca düzeldi araştırdım herkes böyle yapıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: _ThE_GaRgİ_
arkadaşlar oyunun kurulu olduğu klasördeki update.exeyi silin ve cabalmain den tekrardan oyu7nu başlatın update.exe yi tekrardan download edecektir bendede böyle hata veriyodu bu şekilde yapınca düzeldi araştırdım herkes böyle yapıyor
teşekkrler =) -
Arkadaşlar Ben cabalı daha yeni yükledim ama oyuna girerken böyle bir hata veriyor.http://imageshack.us/f/849/catshis.jpg/ lütfen bana yardım edin ne olur
-
Konu hort 4 yıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 24 Ocak 2012; 21:44:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X