malesef açılmıyor şanssız bir ana denk gelmişin sende ama belki proxy araciligiyla veya dns ayarlarını değiştirerek girebilirsin ama ben denemedim
proxy ile giremedim, dns zaten değişik. heralde şu an kapalı
ben bir süre amerikan serverine takılıyım. bu açılınca avrupaya geçerim
Teşekkürler proxifier saol impetus
bu private serverlerde bot kullanmak yasakmi arkadaşlar gameguard yok oyunda bot kullansam ban yermiyim bu private serverde benim oynadiğim server GP
tabiki yasak. gameguard yok ama kendi anticheat programları var.
bilgi için teşekkürler kardeş
yok arkadaş açılmıycak galiba , yemin ediyorum sıkıldım sıkıntıdan ölüyorum şu anda
ben proxifier kullanarak da giremiyorum. giriş yaptıktan sonra chanela balanmıyor Heralde server Amerikada olduğu için bağlantıda problem çıkıyor. Asya serverinin registeri açılsa...
TTnet yakında VDSL2 gelicekmiş daha 1024 interneti kaldıramıyorlar 32mgbt i nasıl idare edicekler acaba İnternete verdiğim 50 ytl nin her kuruşu haram olsun.
o chanella bağlanmaması sorunu herkesde var channela tıklayıp connect de girmezse karakter seçme ekranına 5 sn de falan cancel de ve yeniden login ol 10 kerede falan giriyosun genelde bu arada çok lag var bende
hala açılmadı değil mi?
oyun açık zatende biz TT yüzünden giremiyoruz proxifierla giriyorum ama lag oluyor çok
meğersem ben proxifier açık olduğundan Amerikan serverine giremiyomuşum, kapatınca girebildim. Artık avrupa serverinin registeri açılana kadar bunda takılırım
ya siz şimdi proxifer dediniz bu tt işi değil sanırım adamlar bizim türk iplerine ban koymuş olabilir umarım değildir ama sanırım öyle
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
ya siz şimdi proxifer dediniz bu tt işi değil sanırım adamlar bizim türk iplerine ban koymuş olabilir umarım değildir ama sanırım öyle
niye öyle olsunki ??? Ne Yaptık ???
online dünyasında bizim bişi yapmamıza gerek yok knight sayesinde saolsun admızı şu an hack, bot, dupe, küfür, multi client dallarında 1. sırada
adamımızı o hedef tahtası gibi şeylerde nasıl çalıştırıcaz?
öncelikle apprentice seviyesinde skill seviyesine sahip olamlısın daha sonrasında belli bir seviyeye kadar o hedef tahtlarında çalışabilirsin sadece hedef tahtasını seçip sende bulunan skill vuruşları ile vurman yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
öncelikle apprentice seviyesinde skill seviyesine sahip olamlısın daha sonrasında belli bir seviyeye kadar o hedef tahtlarında çalışabilirsin sadece hedef tahtasını seçip sende bulunan skill vuruşları ile vurman yeterli
sağol
Serverlarda sorun olmasa indircektim ama ah ah cabal keşke orjinal serverda eskisi gibi olsa ama nerdeee
quote:
Orjinalden alıntı: Wild Child
Serverlarda sorun olmasa indircektim ama ah ah cabal keşke orjinal serverda eskisi gibi olsa ama nerdeee
Serverlerde Sorun Yok ki, Türk Telekomun Bir Arızası Sanırsam. Ayrıca Arıza Düzeleli 2-3 Saat Oldu Rahatlıkla İndirip Oynayabilirsin.