Şimdi Ara

CABAL Online Kurulum Yardımı 2011 ( Gerekenler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Ben Cabal Online Full clienti resmi sitesinden indirdim.Kurulumu bitirdikten sonra otomatik patch atmıyor.Oyun eski bir oyun.Forumlarda paylasılan linklerin çoğu ölü fakat.Ben yaklasık 10dan fazla patch buldum ve rasgele yükledim.Oyunu açma aşamasında data Enc. hataları alıyorum farklı farklı.

1.) oyunu kurduktan sonra patchleri kurarken izlemem gereken 1 yol varmı.Patchler update xxx kaça kadardır?
    2.) tek link full patch diye bir paylaşım varmıdır.
    3.) hakkında hiç birşey bilmediğim bu oyunun kurulumunu doğru yapabilmem adına kurulum için gerekli dosyaların listesini, uygulama şekli ve sırasını verebilirseniz sevinirim.

NOT: Elimde hemen hemen bütün patchler mevcut. update 406 ya kadar olan patchler. Lost wolrd patchi ve Saints requiem patchi.
    hangisini nasıl kurmalıyım, yada cabal online kurulumda yapılması gerekenler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Saatlerdir uğraşıyorum.Google tamamen bilgi kirliliği kafayı yemek üzereyim.

Çözüme kurcalayarak ulaştım.Saolsun arkadaşta aşağıda anlatmış

Resmi siteden Cabal Online full sürümünü indirip kurun.Ardından Google'dan Saint's Requiem Patch'ini indirip kurun.Direk giriceksiniz.

Teşekkürler ilginize simdiden arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashist -- 6 Kasım 2011; 17:11:45 >

Oyun gerçekten keyifli.

Orijinalden alıntı: miramax

ilk olarak cabalin kendi sitesinden oyunu indir kur genelde patch 566 hatasi aliyorlar bende aldimhttp://www.multiupload.com/53INNKSPXX bunu yukle cabalin icine sonra direk oyuna girebilirsin.

işallah olur deneyecem ........

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.