Şimdi Ara

Cabal Online Geyik Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tüm geyikçiler sizi buraya bekliyorum Cabal online sırasında başımıza gelenler, yaşadıklarımız hepsi burada....

Mutluluk paylaştıkça çoğalır.....

• bir konu lazım galiba size :)
    peki oyunda başınıza gelen talihsizlikleri ve pişmanlıklarınızı anlatın biraz :)
  • doğru dürüst cabal muhabbeti dönmüyor ki geyik olsun :) neyse bende bi olay anlatayım

CA(chaos arena) gidecektim level 80dim lvl2 ye gireyim dedim(60-80)içeriye girdik başladık kapıya vurmaya bitane adam vardı bizim partyde 73 leveldi kendini CAnın en güçlüsü ilan edip sağa sola saçma sapan emirler yağdırıyordu.Kapıya vursana dedim adama pk açıp bana saldırdı çizk bile açamadı(itemler iyi tabi)2-3 skillde kestim odd kullandı party den attı beni ve şöyle dedi:

Devil i(ben) kimse party ye almasın party ye alana pk açıp saldırırım dedi herkes kuzu gibi adamı dinledi sinirlendim cezadan falan korkmadım daldım tekrar adama yine kestim odd kullanmadı bu sefer gitti zavallı güzel güzel expimizi kastık

• çocuktur o daha be :D
    en fazla 10 yaşında kendini bi b.k sanan bi herifmiş :D
    hayır odd larda boşa gitmiş 1m para sonuçta zarar :)

odd kullanmadan çıkamıomusun ordan?
  • beyler bisi sorcam bn oyunu kuruom kurduktan sora patchler yüklenmio son patchleri bana upload edebilecek warmi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

çocuktur o daha be :D

CA da ölünce otomatik olarak atılıyorsun odd kullanırsan kurtulursun anca
  • benim başıma amatörken gelen birşey 3lvl ken chaos lamb düştü map part çıktı aldım 50k ya sattım sonra çoraptan chaos lamb çıktı yine map part cıktı yanlıslıkla close dedim tekrar açmayı bilmediğimden sayfayı boşa gitti :) bide bişey daha çöldeki görevlerle gelen chaos lamb ların hepsini kırıorum inatla :D ve çok zarardayım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    knight online resimleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patchleri siteden araştır yada oyunu tekrar yükle
  • ugur bende setup var dvd ye atar yukleriz gel bugun oglen bize hallederiz bende geri dondum cabala
  • :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

çocuktur o daha be :D

10 yaşında bi çocuk ve herif ha Ya ben şu siyah Astral Bike'ları çok seviyorum RW3 sanırım simsiyah ve çok da koyu ayrıca. Aslında Shadow Titanyum en iyi armor olmalı oyunun en şekil armoru bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 27 Şubat 2009; 18:53:29 >
  • şu oyun bi inse bende gelicem aranıza ama inmiyo ki meret
  • beyler ben yeniyim bişey sormak istiyorum

Bu nee!!

http://img7.imageshack.us/my.php?image=caanky5.jpg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.