Ayrica ben ferentus oynuyorum gunduz vakti ayni lag orda da mevut. Texd tabanli oyunlarda da ayni lag Kimse Telekom kusursuz diyerek kendini kandirmasin Telekom Menfaatci islevlerin simgesidir.
quote:
Orjinalden alıntı: Gingers
Ayrica ben ferentus oynuyorum gunduz vakti ayni lag orda da mevut. Texd tabanli oyunlarda da ayni lag Kimse Telekom kusursuz diyerek kendini kandirmasin Telekom Menfaatci islevlerin simgesidir.
olum kimse telekoma kusursuz demiyo genellikle ben bu telekomun ..... diolar
Disconnect/Login Failure Issues Notice Date : 4/27/2006 inquiry : 6761
Hello. This is SilkroadOnline.
For the past 2 days, several issues have been causing disconnections and preventing re-login afterwards. We have been intensely investigating and working on resolving this issue as quickly as possible.
We apologize for the inconvenience and will post notice once conditions have been returned to normal.
Mesajın çevirisi: Merhaba bu SilkroadOnline
Geçtiğimiz 2 gunde birkaç önemli nokta dcye sebep oluyor ve login yapılmasının onune geçiyor. bu sorunu cozmek için şiddetli bir şekilde araştırıyor ve çalışıyoruz olabildigince mumkun ve hızlı şekilde.
Bu sıkıntı için özür diler ve durum normala dondungunde notice bolumune yerleştirceğiz..
yani bazı arkdaşlar 2 gun falan demişler yanlış bu mesajın turkçesi aşağı yukarı bu bekleyin duzeldigi zaman haber verecekler yani
Orjinalden alıntı: Gingers
Orjinalden alıntı: nehaber
Orjinalden alıntı: MateryaL___
Orjinalden alıntı: Black_Flower
Orjinalden alıntı: nehaber
Orjinalden alıntı: _Alfa_
abi karar verin 2 gün kapancakmı nolcak. Kulaktan dolma bilgiler yazmayın. kesin bişey yazında öğrenek
yok kardeşim ne kapanması adamda ingilizce 0 heralde PAST DİYOR ADAM PAST!!!orda 2 yi görünce hemen kapanacak diye sıkıyor amcam yok kapanmıyor inanmayın
Tamam past yazdığını biz de gördük 2 gün önce gibi bişi dior şunu söleyeyim dc ve relog problemlerini düzeltmeye çalışıorlar ve bu da büyük bi sorun sence bunu yapmaları ne kadar sürer?(Doğrusu bunlar japon herşeyi yaparlar ama bu lag problemi niye düzelmior?)
Ya lag oyunda da var doğru ama şunu bilelim bizim tt nette de buyuk bi sorun nerden bilecen dersen söle sölüyeyim sen olduğun yerden kıpırdıyamazken, Pot basamazken yandaki italyan çatir çatir Giant kesiyo. Böle bi tablo karşısın da lag oldunu sölemek doğru ama oyunun yanı sıra bizim çok zeki olan başımızdaki kişilerin bu hatları düzeltmediği sürece tam kesintisiz oyun oynamamız zor.
(Benim görüşüm böyle)
arkadaşım öyle diyorsunda bende TürkTelekom da çalışıyorum Uluslarası İlişkiler Bölümünde.normal internete girişlerde hiçbir sorun yok bütün kanallarımız gayet iyi normalde internete girerken sorun yok ama bu oyunda oluyor.yani herşey bizden değil oyunda da var sorun wow da herhangi bir lag yaşadım diyebilecek var mı aranızda?oda aynı şekilde bizim hattımızı kullanıyor ama onda lag yok sro da var.buda oyunun kurucularının sorunu
Ee herkes sorun telekomda dior sende yok bizde sorun diosun bence oyunda sorun olma ihtimali az arkadaşların dediği gibi yanında italyan giant kesior biz pot kullanıoz o sürede işte o zmn sorun kimde ???? belki de bu oyun türklere karşı böle bişey yapıodur , ya da çin uzak ya oradan zor geliodur ne bileyim siz söleyin işte
Cevabım "neHaber" arkadaşa değil ama ben nerden bakarsanız 6 senelik online oyun kutukunuyum UO'dan başladık buralara kadar geldik ki o zamalardan bilirim tt netin nasıl çalıştını eskiden bu sorunu 2D oyunlarda yaşardık, teknoloji ilerledi dedik belki düzelir ama aynı sorun 3D oyunlarda devam ediyo (tt nette hiç sorun yok denilmez) tabi sadece suç onlarda demiyorum ama paylarıda var eski oyuncuların bana katılacandan eminim...
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
Disconnect/Login Failure Issues Notice Date : 4/27/2006 inquiry : 6761
Hello. This is SilkroadOnline.
For the past 2 days, several issues have been causing disconnections and preventing re-login afterwards. We have been intensely investigating and working on resolving this issue as quickly as possible.
We apologize for the inconvenience and will post notice once conditions have been returned to normal.
Mesajın çevirisi: Merhaba bu SilkroadOnline
Geçtiğimiz 2 gunde birkaç önemli nokta dcye sebep oluyor ve login yapılmasının onune geçiyor. bu sorunu cozmek için şiddetli bir şekilde araştırıyor ve çalışıyoruz olabildigince mumkun ve hızlı şekilde.
Bu sıkıntı için özür diler ve durum normala dondungunde notice bolumune yerleştirceğiz..
yani bazı arkdaşlar 2 gun falan demişler yanlış bu mesajın turkçesi aşağı yukarı bu bekleyin duzeldigi zaman haber verecekler yani
Saol kardeşim.. Eline sağlık
NeySe ßi iki ingiLizCesi oLan tercüman arkada$ımız i$i ßitirmi$ ßiLe :) eLinize sağLıq..
BEnimde duydugum deyil cevirebildigim kadariydi verdigim cevap ama benimkide yanliş deyil sabaha acilir demişim ve dc sorunun oldugunu bilmişim
laa noob cruel (pisss lazzZZZ).ne saçmalıyosun yine git lvl kas olm...
benle direk alakası olmadığından çınlamıyorben arkadaşları arayıp sorduğumda herşey tamam trafiklerde sorun yok diyorlar bende onların yalancısıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme