Şimdi Ara

C6 001 WILES BAGLANTI ILE ILGILI BILGI LUTFEN ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasalr c6 telefonumda evde odamda wıles modemın yanında baglantıyı kuruyorum ..buraya kadar sıkıntı yok ..ovıde yada nette surf yapıyorum yıne sıkıntı yok.. fakat tel bosdayken masaustunde wıles kısa yolu var ve sureklı baglantı yenılıyor tekrarlıyor bulundu dıyor baglanıyor dıyor gıbı sureklı kendınısını guncellıyor ...o an nete gırdıgım zaman yenı balgnatı kurmus gıbı ekranın ustunden xxx e baglanıyor ıletısı cıkıyor ..

..en onemlısıde maıllerıme bakarken operatorumden baglanıyor wılesı kesıyor ve t..clll den baglanıyor gıbı ekranın ustunde yıne ıletı cıkıyor .. buda wılese baglı bıle olsam yınede ara ara telefonun kotasından gıtmesıne neden oluyor ..
    mesela gece yatıyorum baglantı kurulu modem acık modeme 1.5 mt mesafem var .. sabah kalkdıgımda gece o yenılemeler yada maıll guncellemelerı artık her ne yapıyorsa baglantı ıle yıne telefon kotasından bır mıktar gıtmıs oluyor ..

..acaba bu wıles ayarları ıle ılgılı bır sıkıntımı var ..degıstırmem gerken bıryerler mı var ??

.. ( baglnatı ayarlarında oncelık evdekı modeme verılmıs ..2 sırada ıse gsm operatoru ayarlı ) ...

• Hard format atarsan belki düzelir.
  • Bende kızıma bu telefondan aldım şarjınız kaç gün gidiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Bende kızıma bu telefondan aldım şarjınız kaç gün gidiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Saygılar

C6-01 i ben de dün aldım almadan önce tabiki araştırmalar yaptım ve şarj süresinin kısa olduğunu söylüyorlar gerçekten dolu bataryayla 1 gün dayanıyor ancak 5-6 boşalma ve dolma sonrasında bataryanın açıldığını söylüyor kullananlar, normal kullanımda 2-3 gün gidiyormuş

ilave olarakta bir bilgi veriym telefonda batarya doldu diye uyarı alınca telefonu şarjdan çıkarın telefonun normal süreden fazla şarj olması da bataryanın ömründen götürüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaqR1_26 -- 10 Eylül 2011; 16:10:36 >

• telefonun sarjı gun ıcınde normal kullanmayla 2 gun rahat gıder ..fakat nete gırerek oyun oynayrak telefonu kurcalayarak aksamı gormez ..yanı bende oyle oldu ılk aldıgım gunler ..:):)

... navıgasyonu cok ıyı ama ıste sureklı navıgasyon acık 3-4 saatte batarya bıtıyor .. bayramda 8-9 saatlık yola gıttım telefonun navıgasyonunu yolda kullandım ve dedıgım gıbı 3-4 saate bıttı ..bıyerlerde durup doldurmak zorunda kaldım ...

... wifi olayınıda cozdum .. format atmaya gerke kalmadan .. kendı ayralarından sebeke baglantısını engelledıgımde baglanmak ıstesede baglanamadıgı ıcın yıne wıles uzerınden baglantıyı kuruyor sıkıntı olmuyor yanı ...

..bu arada arkadas yorumunda belırtmıs .. batarya ılk gunler cok daha cabuk bıtıyor ..ama zamanla bıtme suresı uzuyor ..

... telefon ozellıklerı dıkkate alındıgında buyuklerınden hıcbır farklı yok .. fıyat performans urunu dıyebılırım .. tercıh edılmeme sebebı genelde boyutları kucuk oldugu ıcın.. fakat aynı ozellıklerde boyut buyudugunde fıyat en az 150 tl artıyor .. buda elbette kısıden kısıye degısecek tercıh meselesı ...

• bırsey daha eklemek ıstıyorum bu formda yıne bu konu ıle ılgılı dusuncelerımı yazmısdım ..

..telefonun fotograf ve GUNDUZ vıdeo cekımı harıka .. yıne daha ıyı makınaları ve fıyatına gore dusunuldugunde gercekden cok ıyı kalıtede ... fakat fotograf ve vıdeo sık sık kullananlar ıcın yanında gelen 2 gb hafıza kartı kesınlıkle yetrsız ..yetrsız olmasının nedenı hafıza kucuk oldugu ıcın hd vıdeo cekımınde hafızanın dolu olma durumuna gore vıdeolarda donma takılma soz konusu .. bu benım basıma geldı ...cok sınır bozucu bır durum .. onca vıdeo cektım hepsı takılıyor ve cekımlerde ses goruntu senkronızasyonu bozulmus durumda ...tabı bu ılk baslarda olmuyor ..hafıza doluluguna gore olan bır durum ..

...en az 4 gb lık ve yazma okuma hızlarını belırten clas 4 clas 6 clas 10 dıye adlandırılan modellerden yıne en az clas 6 olmasına dıkkat edın ..

... yanı vıdeo cekımınde sorun olmaması ıcın mınımum 4gb class 6 hafıza kartı edının ... zaten alacagınız kartların uzerlerınde yazma okuma hızlarıyla ılgılı bılgıler mevcut ..

.. kart fıyatları 4 gb lar ortalama 30-40 tl arası ...bende 16 gb class 10 hafıza kartı mevcut .. dun elıme gecdı ... hb den 88 tl ye aldım ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.