Bildirim
C5-03 Flashmode'a geçiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheNerd
Beyler C5-03 Nokia cihaz var elimde Belle yüklemeye çalışıyorum(Phonix ile) fakat telefon flash modunda sabit kalmıyor. Flash moduna geçmek için bir tuşa basılı tutup açmak filan lazım galiba yada nasıl geçiyoruz bilen varmı ?
Flash modunda sabit kalmıyor derken? Phoenix kullanırken Flash işlemine başlamdan önce bir uyarı çıkıyor bataryayı çıkar falan diye. Onları tamamen uyguladın mı?
Aynı zamanda C5-03 bende de var Phoenix ile çok flashladım. Belle çalıştıracağını sanmıyorum. Fakat eğer iyi bir CFW yüklersen bu Belle arayüz'ünü çok kolay yükleyebilirsin. http://symbian-tr.blogspot.com/2012/06/s60v5-cihazlar-icin-belle-artk-turkce.html
-
teşekkürler hocam :) -
Belle derken? Hangi cihazın Belle sürümünü indirdin ki?
Phoenix uyumsuz yazılım olduğundan flaş moduna girmiyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kendi kendini arama kodu
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- ınsert sım ne demek
- gprs nedir
- virüs temizleme
- snapdragon 680
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X