Şimdi Ara

C3 XFURIO kulananlardan bilgi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Aranıza yeni katılacağım. Haftasonu 2008 model bir C4 X FURIO 1.4i benzinli, alacağım. 45000 KM. de 19000 TL fiyatı. Bir kaç sorum olacaktı. Bu modeli kullanan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olur mu? Öncelikle XFURIO nun diğer C3 lerden farkı nedir? Daha donanımsız bir modelmidir?

    Satan kişini söylediği özelikler;
    -Analog Klima,
    -Kapıları otomatik kilitleniyor çalıştırınca
    - ayrıca kapıyı kilitlemeyi unutursanız 10-15dk sonra kendisi kilitleniyor.


    Bu modeli internette araştırdım ABS yok diyör herkes. Satıcıya sordum Güvenlik paketi diye birşey aldınızmı, "hatırlamıyorum sanırım almadık" diye cevap verdi. Satan kişide pek araçtan anlamıyor.

    Bu modelin özelikleri nelerdir? Allah nasip ederse İlk aracım olucak, oldukça bilgisizim. Acemi birisine tavsiye eder misiniz? Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum. Aynı fiyata 2005 model C4 1.6 buldum. 90.000km Onun yerine bunumu almalıyım? Aracı bu gün yarın alıcam, Acil olarak özelikle XFURIO kulanan arakdaşlardan yorum istiyorum. Bir kaç gundur arastıyorum her telden yorum var C3 ler için. genelde elektronik aksamlarında çok sorun yaratır gibi bir kanı hakim. Biri bana XFURIO nun eksilerini artılarını anlatsın lütfen. Şimdiden çok teşekkürler.

    Saygılarımla







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.