Şimdi Ara

C2DUO fiyasko (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: etnies

onu bulamadım ben hdd yi rum tarafından aldım kıbrıstan türkiye sitelerine hala bakıyorum

sadece Türkiye sitelerine bakma dünya sitelerine bak.zaten bulamazsın.çünkü samsungun 10000rpm sata diski yok.sadece wd raptor var.o da 10000rpm ve çok pahalı.sistemin everest ile bir screen shot unu alırsan daha sağlıklı olur.çünkü bunu hakaret olarak algılama ama deneyimsiz olduğundan eksik veya yanlış bilgiler veriyorsun biz de sorunun kaynağını bulamıyoruz.

peki bu bendeki ne 1000 rpm sata diye aldım ben bu aleti

everst indirmeye başladım ama bayağı büyük onu yarın koyarım

eğer 1000rpm değilse özürdilerim ama ben 1000rpm diye aldım bu aleti

• kaç gb peki.
    birde superpi yi bekliyoruz.
  • bu arada geçen hafta yazmışım buraya super pi test diye 20080 test sonucu iyimi bu
  • quote:

başladım şıkıştırmaya

bitirebildinmi 700mb ı dosyayı ?

quote:

bu arada geçen hafta yazmışım buraya super pi test diye 20080 test sonucu iyimi bu

o dediğin süper pi testi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Mayıs 2007; 3:01:59 >
  • Bence sorun büyük ihtimalle ramlerde,ramleri 2gb olarak tak ve öyle dene sonuçları,birçok kişi forumda 2gb'dan fazla ram kullandığı taktirde 32bitlik işletim sistemlerinde yavaşlamalar,abuk subuk hatalar vb sorunlar ile karşılaşmışlardı.Pentium D ile E6700 arasında video convertlerde ve ağır işlemci gücüne dayanan uygulamalarda farkı göreceksiniz.Eski işlemciniz olan PD ile şuanki işlemciniz olan E6700 ile oyunlardaki farkı görmek istiyorsanız,yeterince güçlü bir ekran kartı almanız gerekmektedir.Pentium D ile E6700 arasında x1550 ekran kartı ile bir performans artışı göremezsiniz ancak 1950pro ve üstü kartlarda Pentium D işlemciniz darboğaz yaratacağından farkı yeterince açık bir şekilde göreceksiniz ki bu sizi tatmin edecek bir fark olacaktır.
  • hdd 160 gb

winrar 703 mb rarladım şimdi oda 9dakika 15 sn de son buldu media player ve internet etki edermi bu hıza bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

onu bulamadım ben hdd yi rum tarafından aldım kıbrıstan türkiye sitelerine hala bakıyorum

sadece Türkiye sitelerine bakma dünya sitelerine bak.zaten bulamazsın.çünkü samsungun 10000rpm sata diski yok.sadece wd raptor var.o da 10000rpm ve çok pahalı.sistemin everest ile bir screen shot unu alırsan daha sağlıklı olur.çünkü bunu hakaret olarak algılama ama deneyimsiz olduğundan eksik veya yanlış bilgiler veriyorsun biz de sorunun kaynağını bulamıyoruz.

peki bu bendeki ne 1000 rpm sata diye aldım ben bu aleti

everst indirmeye başladım ama bayağı büyük onu yarın koyarım

eğer 1000rpm değilse özürdilerim ama ben 1000rpm diye aldım bu aleti

yahu sorun o değil.sistem bilgilerini senden sağlıklı alamıyoruz dolayısıyla yardımcı olamıyoruz.sorun diskte de olabilir.sata modunda olmaya da bilir.everest 5mb falandır , çok yüksek değildir 5dk da iner.

• 20080 i 1M super pi diye yazmışım

o zamn bilmiyorum
  • quote:

hdd 160 gb

winrar 703 mb rarladım şimdi oda 9dakika 15 sn de son buldu media player ve internet etki edermi bu hıza bilmiyorum

Pentium D dekiyle karşılaştırma yapmak lazım.Ama benimkinden daha kısa bir sürede bitirdi

yanii 1m de 20.080sn mi,o zaman doğru test içeriği yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Mayıs 2007; 3:08:23 >
  • arkadaşlar yarın ben 2 gb dual olarak takacam rami

arkadaşta 1950 pro var onuda takacam sonra yeniden kurcam windows u

bakalım ne olacak ekran kartı ve ram aklıma takıldı yukardaki arkadaşında açıkladığı gibi daha güçlü ekran kartı farkı ortaya koyar

içimin rahat etmesini istiyorum artık bakalım ne olacak
  • sabah quiz var ben yatsam iyi olur yardımlarınız için teşekkür ederim herkeze

son bişey daha sorcam acaba anakartı intelmi alsaydım
  • quote:

sabah quiz var ben yatsam iyi olur yardımlarınız için teşekkür ederim herkeze

son bişey daha sorcam acaba anakartı intelmi alsaydım

yok kesinlikle ds3 güzel seçim, intel anakart kullanan görmedim bile diyebilirim...
    sonuçları bekliyoruz kolay gelsin
  • quote:

hdd 160 gb

Merakımdan ben de şimdi 725 mb rarladım tam 2 dakika 25 sn sürdü.Benim işlemci 3700 SanDiego.
  • valla oyun dersen eger ıntelde sıkıntı var bıraz kasma var.testelrde o kasmayı goremıyoruz.ondan dolayı yukske cıkıyor testlerde ıntel.ama oyunu tam anlamıyla oynadıgınız zaman belleı oluyor kasmalar.ıntel su an amd den cok ııde olsa gene oyunlarda amd daha ıı.cunku oyunu oynayıp test edınce anyacaksınız.ama ıntelve amd yı sadece bı on testlerden gecırıp ıntel daha ıı demenız dogru olmuyor.oyun alıcaksanız hep demısımdır amd x2 alın dıye.ne kadar cok deger gosterırsenız gosterın oyunları kendınız oynamadıgınız surece anlayamazsınız farkın ne olup olmadıgını

bıde ramı 4gb degılde sadece 2gb tek olarak kullan.belkı ramlarden dolayı takılmalar olabılır.cunku ben 4adet 1gb ddr 400mhz ram kullandıgımda ramlar 333mhz gorunuyordu.4gb kullanmak ne kadar ıı orası suphelı.16gb ramlaı anakartlar var ama takınca ıslevı ıı olacak mı orası mechul.onun ıslemcı degılde bırazda ram abak.ramların chıperlıne dıkkat et
  • Kıyaslama olması açısından...
    Pent D915 4mb(2.8ghz)+2x512 Geil 667mhz Dual

757 mb Winrar--->6dk 27sn.

2.8ghz@3.990+Ram 667@1140

757mb Winrar--->3dk 35 sn......

C2D bence hiçbir zaman fiyasko olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

hdd 160 gb

Merakımdan ben de şimdi 725 mb rarladım tam 2 dakika 25 sn sürdü.Benim işlemci 3700 SanDiego.

bende şimdi athlon 3500 le rarladım 13 dk 25sn sürdü (696mb)

sen sakın rardan çıkarmış olmayasın
  • evet yaa.Bana da çok düşük geldi vallaha...Eğer doğruysa süper bi değer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

hdd 160 gb

Yok kesinlikle doğru çıkarması çok daha kısa sürüyor.işlemci 2750mhz de.Ramler 2.5.3.3.8

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

hdd 160 gb

Yok kesinlikle doğru çıkarması çok daha kısa sürüyor.işlemci 2750mhz de.Ramler 2.5.3.3.8

şu an athlondan 696mb ı rardan çıkardım yaklaşık 157sn sürdü yanii 2 dk 37 sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Mayıs 2007; 4:19:33 >

• Sıkıştırılan dosyaların ne olduğu da önemli aslında.Tek bir programın sıkıştırılması daha kısa sürüyor.Bir çok farklı program jpeg video vs nin olduğu bir klasörün sıkıştırılması daha uzun sürebilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.