Şimdi Ara

C1 seviye ingilizce yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2 öğrencisiyim. Hayalim Amerikada üniversite okuyup (ailem amerikada okutabilir) ondan sonra orada bir hayat kurmak. Şuanda iyi bir anadolu lisesindeyim ve B1 seviye ingilizce görmeye başlayalı 1ay oldu. Fakat okulda lise 3'ün sonuna kadar b1'i tamamladıklarını ve lise sonda saçma YGS ingilizcesine hazırlandıklarını öğrendim (bizzat hocamdan öğrendim). Bu yüzden Lise sonun ortalarına kadar kendi çabamla ve yazın da kursa giderek ingilizcemi ötelere taşımak istiyorum. Dizi vs izlemeyi hem sevmediğim o tarz yöntemleri uygulayamıyorum. Evde öğrenebilmem için önerebileceğiniz kitap,kaynak vb var mı? Yada teknik metod ? Bu arada uygulamalı ingilizce kullanımında başarılıyım (bir hafta ailemle yurtdışına çıktık onlara çevirmenlik yaptım ama üniversite okumak için geliştirmeyi düşündüğüm için çok daha akıcı ve profesyonel seviyeye getirmem gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladık zenginsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moliere.

anladık zenginsin

Zengin değiliz mütevazi yaşam sürüypruz fakat eğitim için harcayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladık amerikada okuyacaksın
  • Saçma sapan anlayışlara varmak yerine yardımcı olsanıza

• Bana parası, oh babam oh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kursa falan yazılman lazım lisede B1 bitirdik ünide hazırlık okuyorum ingilizce seviye B2 görüyoruz zaten C seviyesini okullarda öğretmezler dil okumadığın sürece tek başına ingilizce olmuyor bence kelime bilgini geliştirebilirsin o şekilde sadece teorik bilgiyi uygulamaya dökmek zor ama belli bi ingilizce n varsa yurt dışına çıkınca 1yılda orda pratik yapa yapa hemen gelişir

Kelime bilgin iyi olsun ne demek istediğin anlaşılsın yeter ben sevmek istanbul diyen turiste türkçe biliyorsun diyoruz bu adamı anlayabiliyorsun ama ne demeknistediğini sonuçta yabancısın kimse dalga geçmeyecek ama bi kursa yazıl bence yazın falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 17 Aralık 2014; 10:34:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ezbere dayatmali sistemden hic bir sey ögrenemezsin, grammar kitaplarindan ögrenecegin ingilizce ilerde sana yazmanin disinda bi kolaylik saglamaz, ne is hayatinda ne grup projelerinde ne de sunumlarda, sana ingilizce ögrenebilmenin en kisa ve zevkli yollarini söylüyorum, orjinal dili ingilizce alt yazi dili ingilizce film ve dizi seyret, konsol veya bilgisayar oyunlari bul kendine yalniz counter gibi diil, ilerlemeli macera oyunlari alt yazilarini da ac, bunlarin hepsi bilinc altina isleyen ve unutulmayan seyler, omegle gibi sitelerde takil dili ingilizce sec ( konudan sapmadan ve sapitmadan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 17 Aralık 2014; 10:34:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.