Şimdi Ara

C# ve MSSQL'le ilgili bir soru! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekt

    quote:

    Orijinalden alıntı: AthloN

    Arkadaşların dediği gibi Microsoft SQL Server Express Edition sürümlerini programın çalışacağı makinaya kurup veritabanını oraya kopyaladığın zaman bağlantı ayarları da doğruysa sorunsuzca çalışır. Express Edition sadece veritabanı boyutu, işlemci desteği, ram desteği ve gelişmiş yönetim araçları bakımından normal sürümlerden daha kısıtlıdır. Ama seninki gibi bir proje için fazlasıyla yeterli olacaktır.

    Detaylı cevabınız için teşekkürler hocam . Sizin dediğinizi de inceleyeceğim , önümde süre var zaten .

    Bir diğer alternatif olarak eğer imkanınız var ise SQL veritabanını herhangi bir sunucuda çalıstırarak programın heryerde calısmasını sağlayabilirsiniz. Veritabanı bağlantısında makinenin IP adresini yazıp sql kullanıcı adı ve şifresiniz yazarak bağlanmasını sağlayabilirsin. MySQL olsaydı birçok ücretsiz alternatifi vardı en azından beleş bi web server veya bir tanıdıktan rica edebilirdin fakat MSSQL olan sunucular arasında beleşe bulman zor gibi. Hocaya teslim ederken veritabanını Deattach yapıp projenin yanında verirsin gerisini o halleder diye tahmin ediyorum veya sunucu için yine hocana danışabilirsin. Okulun serveri varsa yardımcı olurlar diye düşünüyorum.




  • Şu anda en mantıklı çözüm projeyi deattach yapıp vermek gibi . çok önemli bir ödev olmadığı için çok fazla uğraşmamaya karar verdim bu konu için . İlgileniz için teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.