Şimdi Ara

c++ sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorum olacak yardıcı olur musunuz. Sorum şöyle;
    Klavyeden girilen bir cümlenin kaç kelimeden oluşuğunu ve bu kelimelerde en uzun ve en kısa olanlarını bulan programı yaznız.

• _mmT kullanıcısına yanıt
    arkadaşım biraz uğraştın mı elinde kod vs var mı yazdığın .biraz çabala bir şeyler koy, hatam var şu neden de eminim ki herkes yardımcı olur .ama bana şu lazım deyip hiç bir çaba
    göstermeden sonuç beklemek yanlış bir kaç şey yaz ben sana hatanı söyler dzeltmen için yardımcı olurum yok illa yapamıyorum diyorsan yapıp gönderirim fakat sana
    bir faydası olmaz .her şeyden önce hatta bilgiden bile önce çaba gelir programlamada. çünkü programlama dillerin de bildiğin şeyi ortaya koyabilirsin ama en ufak bir
    pürüzde sorun yaşarsın hatanı bulamazsın onun için ,önce çaba gelir.Çünkü acemiyken çabalıyacaksın ki bir çok farklı kod araştırıp bunları sentezliyerek farklı hataları , sebeplerini vs. bulmaya çalışacaksın .
    Yoksa hazır işle hiç bir şey olmaz .
  • forkboysf1 F kullanıcısına yanıt
    kardes sınav vardı bugün o oruda geçmiş yıllarda çıkmış soru o yüzden sordum yoksa kendim ugraşırdımm. yoksa ugraşılmadan ögrenilmiycek bişey oldugunu bende biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c++ örnekleri
    19 yıl önce açıldı
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.