Şimdi Ara

c# soru :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;

    namespace ConsoleApplication42
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int[] dizi1 = new int[10];


    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    Console.Write("{0,2}", dizi1[i]);
    }



    }
    }
    }


    şimdi burada Console.Write("{0,2}", dizi1); ifadesinde çift tırnaklar içerisindeki süslü parantez içerisindeki yerlerden 0 ne işe yarıyor ? 2 yi anladım 2 tane boşluk bırakıyor ama 0 ı değiştirince hata alıyorum, why bro? why ?



  • https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd260048(v=vs.110).aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serser12 S kullanıcısına yanıt
    thank you
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    çözmüşsün olayı var ya, şimdi ingilizce bilidiğin için kendini kaf dağında zannediyorsundur bir de sen :D hem diyelim ki ezik gerizaklının tekiyim türkçemde çat pat bak dediğin gibi olsun diyorum her şey kabul böyle düşünmektede serbestsin zaten ama yazdıklarına dikkat etmelisin çünkü bazı şeyler senin düşündüğünü gibi olsada ifade edilmez mesele bir insan şişman diye ona şişko denilmez bu birincisiydi, ikincisi ise bence bir dili öğrenmenin yolu onu kullanmaktan geçer, bildiğin şeyleri kullana kullana unutmazsın bende (örneğin) abimle ingilizce konuşmaya çalışıyorum ama ingilizcemin yetmediği yerde türkçeye geçiyorum bu sadece bir örnek bunun türkçeye ne zararı var ? gerçektende bunun türkçeye zarar vereceğini düşünüyor musun (ve verdiğini düşünüyorsan ne olacak ki, haha(bak eziğim tekrar alaycı olmaya başladım), dil zaten şekillendirilmez evrimleşir eğer halk bunları kullanırsa bu türkçeye girer halk kullanmazsa girmez bu kadar basit kullanırsa bu türkçeye zarar değil artı katar örneğin sana bir sözcük: sugar toplumun belli bir kesimi tarafından kullanılıyor ama türkçeye bambaşka bir şekilde adapte olmuş doğru değil mi ?




  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    ben de sende tam şunu gördüm başkalarını aşağılayarak kendini iyi hissetmeye çalışıyorsun kendin yükseltemiyorsun başkalarını alçaltmaya çalışıyorsun mephalayada şov yapma falan demiştin neyse sen varsayki ben eziğim ve ingilizce öğrenemeyecek kadar gerizekalıyım sen öyle sansan ne olur sanmassan ne olur ki sırf senin dediklerini okuyanlar bak bu cevap vermemiş demek ki kabulleniyor demesinler diye yazıyorum yoksa normalde bu kelimeleri kullanarak cümle yazan bir insana cevap bile vermem ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz caliskan -- 8 Nisan 2017; 19:41:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.