Şimdi Ara

C sınıfından B sınıfına geçmek için tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KİA RİO .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katip1

    quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    Bahsettiğiniz araçların çoğunda esp standart değil. Donanım listelerini detaylıca kıyaslayın derim. Bence aurise devam edin. Eşiniz bir süre sonra alışır. Auris satılıp bu araçlar alınmaz. Hepsinden güvenli, konforlu. Tüketim olarak da aşağı değildir.

    Az evvel Fiat/ Opel / Renault bayiilerine gidip araçları inceledim ne olursa olsun C sınıfında B sınıfına düşmek mantıklı gibi görünse dahi araçların içine bindiğimde kendi aracımı çok aradım benim aracımda 7 hava yastığı var yahu giriş paket olmasına rağmen esp hill holder vs zaten var eşimle de konuştuk ve değiştirme işinden vazgeçtik 46.000 tl puntoya istiyorlar 4 hava yastıklı bir punto yok yok vazgeçtim ..

    Geriye tek seçenek Jazz kalıyor o zaman.Hem istediğiniz özellikleri karşılıyor hemde C sınıfına yakın konfor,hissiyat,iç hacim ve bagaj hacmi sağlıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rdiesel

    quote:

    Orijinalden alıntı: arjen553

    quote:

    Orijinalden alıntı: emre356

    Aralarındakalite ve sağlamlık olarak Fiesta ve Corsa bence diğerlerinden daha iyi.Clio şık fakat kalitesi ve uzun ömürlülüğü soru işareti.Fiatların da kalitesi opel ve forddan geride.Clio ile Puntoyu elerdim.Corsa ve Fiesta arasında tercih yapardım.Fiesta azcık daha sert bir araç bildiğim kadarıyla ama çok başarılı bir model.Corsa nispeten daha yumuşak.Ama ikisi de kendini ispatlamış araçlar.

    Benim tercihim şu yönde olurdu.
    1-Fiesta
    2-Corsa
    3-Clio
    4-Punto

    Karar sizin.

    Yahu neye göre Corsa kaliteli diyorsunuz? Belki şu an piyasada en kalitesiz,en özelliksiz ve bunlara rağmen hem sıfır fiyatı hemde servisi en pahalı B sınıfı araç Corsadır.
    Eğer Corsa kaliteliyse ben bu zamana kadar ne arabaya binmişim ne de bir arabayı değerlendirebilecek kapasite elde elebilmişim.Bunuda B sınıfı Polo hariç her araç elinin altından geçmiş birisi olarak açık ve net söylüyorum.

    Plastik kalitesi ve iç aksam kalitesnin Puntodan hiç bir farkı yok üstüne görünümünün eskimesi de cabası,Opel eskilerin hatırana satıyor Corsayı ,yoksa süspansiyon cidden berbat kütüğün üzerinde mi gidiyorsunuz belli değil,ayrıca corsa ve fiestayı oturaklılık olarak o sınıfın en kötüsü olarak görüyorum arka kısımları ciddi manada havada ağırlık dağılımları başarı değil....


    Aynen öyle ayrıca ben sizin dediklerinizi bir adım öteye götürüp için Puntodan kalitesiz derim.Sadece markanın ismine bakıp bu daha kalitelidir bu değildir muhabbeti hakkaten insanı kızdırıyor.




  • cevap sorunun içinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

    cevap sorunun içinde

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.