Şimdi Ara

C.s. İçin 3D Alpha Kullananlar Ses Kasma Konusunda Ne Kadar Memnunsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar c.s. 1.6 icin ses kasmak icin bu kulaklıgı almayı dusunuyorum.Memnun olmayan var mı yada memnun olanlar ne kadar memnunsunuz? Fragta artış olur mu cidden?

• Bak sana şöyle birşey söyliyim inanmazsın muhtemelen ama 20 liralık kulaklıkla oynuyordum ben cs'yi. Turnuva falan filan dediler ayıptır söylemesi 200TL bayılıp steelseries siberia v2 aldım ve aldığım için şu an o kadar pişmanım ki anlatamam. Yok şöyledir böyledir diyolardı 1 gram bile farklı geldiyse gözüme ne olayım. Ha ama dersen tavsiyen nedir kulaklık boş iş sağlam bir mouse almaya bak bence. Ölmüş bir oyun için o kadar para vermene değmez derim ben
  • Yalan dolan orta seviye kulaklıklar iyidir yeter de artar her kulaklık aynı sesi verir, ses kasma sende bitiyor logitech h150 kullanıyorum gayet iyi zaten kulağı komple içine alan kulaklıkları sevmem. 50 tl seviyesinde logitechin her kulaklığı istenen performansı verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LebEns53 L kullanıcısına yanıt
    Kardesim yorumun icin saol ama oyun olmedi aksine daha cok c.s. 1.6 ya baslayan cogaldı ciddiyim.Kanımca knightın bitmesininde cok fazla etkisi var.Bende suanda a4tech x7 mouse var.Bu mous nasıl sence? yani pad alayım diyorsun?
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    her kulaklık aynı sesi vermez ki bazı kulaklıklar 3 boyutlu ses verıyor ve bassı sesi daha iyi oldugu ıcın ıllakı fark yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmarna

her kulaklık aynı sesi vermez ki bazı kulaklıklar 3 boyutlu ses verıyor ve bassı sesi daha iyi oldugu ıcın ıllakı fark yaratır.

Hocam counterdan bahsediyoruz çok fark yaratmıyor bu konuda counterdaki ses kalitesini almak için orta karar bir kulaklık yeter yoksa cod gibi oyunalrda hem ses kanalı sayısı hemde kaliteleri daha yüksek olduğundan fark olabilir. Creative tactic 3d kullandım bir süre fiyatı da yüksekti görünüşü çok güzel ama verdiği paraya değmiyor hemen satıp SSD almıştım o paraya.

Şimdi kulaklıkların fiyatlarını görünce açıkçası gülüyorum.

kardesim ssd ne oluyor ve alpha verdıgı paraya degmıyor dıyorsun neden mesela sesler boguk mu geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardesim ssd ne oluyor ve alpha verdıgı paraya degmıyor dıyorsun neden mesela sesler boguk mu geliyor?

Hocam ssd pc donanımı konusu var bir çeşit hızlı hdd. Boğukluk değil ama ilk olarak o kulaklıklar çok terletiyor çünkü büyük. Kulağı komple kapattığından dolaı aynı anda mic ile konuşurken evde deli dana gibi bağırıyorsun çünkü sesini ayarlayamıyorsun. Kndim için konuşursam insana sıkıntı eriyor kafada kocaman ve tüm bunlara rağmen ses kalitesi şu an kullandığım logitech h150'den farklı değil.

Özet olarak performansı iyi ama bir kulaklık için fiyatı fazla ama yok ben oyuncu kulaklığıalıcam dersen bir sorunla karşılaşmazsın en azından tactic için konuşursam boğukluk falab yok ses kalitesi gayet iyi.

bende suanda x7 mous war cs icin aldım.Altındaki pad cok dandik o zaman pad alıcam once :)
  • Bencede öyle yap mouse var diyorsan pad al ses kasma konusunda pek bi fark anlamazsın boşuna parana olan olur. Oyun eski olduğu için ses donanımı istersen 10 milyarlık kulaklık al %20 fark eder aldığın ses aynı yani yine değişen birşey yok :) Oyun öldü başlayanlar falan bilmiyorum EAC'da bile 3-4 sunucuyu kaldırmışlar. Eskiden 32 kişilik dm sunucularında şimdi maximum 20 kişi oluyor. Eski oyuncuların çoğu bıraktı oyunu söz meclisten dışarı yeni yetmeler çoğaldı şimdi başlayanlarda onlardır mutlaka
    Kardeşim aynen oyle dedıklerının hepsi doğru.Lise gibi düşün liseden mezun olanlar ve yerine liseye yeni baslayanlar yani yeni yetmeler cogaldı.2 sorum var eac ne oluyor sunucu mu? diğer sorum suanda en güzel ve en yaşayan ONLİNE fps oyunu hangisidir?
  • Battlefield ve Cod:Ghost oynayanlar var bayağı internet ortamında. EAC ise steam için kullanılan anti hile programı. Sxe yerine EAC yani, eskiden 5-6 sunucu barındırıyordu anti-hile için (örneğin csdurağı,oyunsunucum,senoyna falan) şu an için ise sadece prooyun ve csdurağı kalmış sanırım içinde
    peki cod ghost online nasıl c.s. 1.6 gibi zevklı mı sarıyo mu?
  • xmarna X kullanıcısına yanıt
    Ben hiç oynamadım twitch.tv den yayınları yapılıyor bakarsın güzelse oynarsın. Yayınları genelde 3. sırada falan oluyor izlenme sırasında tutulmuş demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LebEns53

Ben hiç oynamadım twitch.tv den yayınları yapılıyor bakarsın güzelse oynarsın. Yayınları genelde 3. sırada falan oluyor izlenme sırasında tutulmuş demekki :)

saol kardesim peki bu markeloff falan warya onların maclarını canl ıızleyenler var.Benim 1.6 clanında 1 cocuk ts den konusuyodu suan canlı ızlıyorum dıyordu o nasıl oluyor ya? nerden ızleyebılırız?
  • CS:GO turnuvalarını takip edebilirsin verdiğim siteden canlı yayınlar oluyor turnuva zamanları. Biten maçlarada hltv.org adresinden bakabilip indirebilirsin
    ya bu dunyanın en iyi clanları ve oyuncuları neden cs:go ya geçti? Ben cs:go yu hıc begenmedım oynamadım hıc ama ve begenenleride gormedım?
  • xmarna X kullanıcısına yanıt
    Cs 1.6 reklam ve sponsor gelirleri bitti çünkü CS:GO çıkınca bütün oyuncular oraya geçiş yaptı maddi kaynaklı yani beğenen yoktur pek sanmıyorum. Bende 4-5 yıl 1.6 oynadım HWA DP gibi takımlara karşı oynadım ama cs:go ne zaman girsem 10 dakika dayanabiliyorum. Beğenen arkadaşlarım var ama bana göre değil :D
  • quote:

Kardesim yorumun icin saol ama oyun olmedi aksine daha cok c.s. 1.6 ya baslayan cogaldı ciddiyim.Kanımca knightın bitmesininde cok fazla etkisi var.Bende suanda a4tech x7 mouse var.Bu mous nasıl sence? yani pad alayım diyorsun?

allah iyiliğini versin 1.6 ölmedi mi
    e sports ta en ufak bir değeri yok en ufak bir turnuva dahi yapılmıyor tüm gerçek klanlar go ya geçtiler.
  • cs go ya yukardaki arkadaşın dediği gibi kendi sevdıklerı ıcın gecmedi para nerde onlar orda ondan dolayı gectiler.cs go yaşasa nolcak ki bildiğin b.k gibi bir oyun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.