Şimdi Ara

C# Report Crystal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C# İle Oluşturduğum Uygulamama Crystal Report Ekledim.
    Ancak Bazı Problemler İle Karşılaştım.
    Öncelikle Develop Yaptığım Yani Kendi Bilgisiyarımda Problemsiz Çalışıyor.
    Ancak Müşterilerimin Bilgisiyarında Load Failed Path Hatası Alıyorum.
    Runtime Kurdum Ancak RunTime İle Düzelmedi.
    Uğraştım Ettim Bi Sonuca Vardım.
    Crystal Report Developer Setup Kurduğumda Sorun Ortadan Kalkıyor
    Herhangi Bi Problem Almıyorum.
    Ancak Problem Şuki Developer Setup Kurmak İçin Visual Studioya İhtiyaç Var.
    Müşterimin Bilgisiyarınada Visual Studio Kuramam :)
    Fikir Verebilecek Varmı ?

• crystal report kullanmadım genelde fast reportla yapardım işleri ama load failed pathin ayrıntısı lazım yani raporun yolunu bulamıyor olabilir kendinizdeki dosya yolunu kurduğunuz makinede arıyor olabilir
    www.codeproject.com
    [Solved] Crystal report load path - CodeProject
    https://www.codeproject.com/Questions/1186708/Crystal-report-load-path
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Denedim Birsürü Araştırma Yaptım Ancak Bi Sonuca Varamadım.
    Attığınız Linki İnceledim Uyguladım Ancak Bu Sefer Benim Bilgisiyarımadada Olmadı.
    Şöyleki Dosya Yolunu Buluyor Oraya Yanlış Bişeyler Yazdığımda Rapor Yolu Bulunamadı Diyor Ancak Bunda Rapor Yüklemesi Başarısız Diyor

report.Load(System.Windows.Forms.Application.StartupPath +"barkodyazdr.rpt"); //Rapor Yüklemesi Başarısız Kendi Bilgisiyarımda Bile
    report.Load("barkodyazdr.rpt"); //Debugun İçinde Olduğu İçin Direkt Buluyor Diğer Bilgisiyardada Buluyor Ancak Rapor Yüklemesi Başarısız Dİyor
    report.Load("hgjfhgfjhgazdr.rpt"); // Rapor Yolu Bulunamadı.
  • hatanın ayrıntısı var mı
    bir de debug klasöründen okunmayan dosya olmasın yani senin makinende belki başka yerden dosya okuyor ama diğer makinede o dosya yok runtimeı kurdum dedin 32 64 bit sorunu olmasın ilkini şöyle anlayabilirsin uygulamanı çalıştırıp rapor alırsın o sırada process hacker gibi görev yöneticisi uygulamaları var orda uygulamanı bul ona çıft tıklayıp modül kısmında crystal reportun dosyalarına bak ne nerden yüklüyor debugdan mı yoksa başka yerden yüklediği var mı debugda olmayan ama yüklenen dosya varsa onu debug içine koy öyle test et diğer makinede

normalde böyle sorunlar olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 21 Kasım 2019; 21:28:25 >
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    32 bit 64 bit İkisinide Denedim RunTime olarak benim tahminim developerin eklediği ek bişeyler var o yüzden .rpt uzantılı dosyayı açamıyor
    dediğini uyguladım ancak o dll leri debuga atsam bile olmuyor
    fast report inceledim güzel
    şuanda birşey deniyorum visual yükleyip developer kurup visuali siliceğim bakalım program çalışıcakmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREATİON MASTER 13 HATASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.