Ne Rizesporun nede rizesporlu futbolcuların parayı ihtiyacı var Rizesporda dönen paralar çok yüksek inanın bana ama prejtij olmadığı için futbolcu getiremiyozz örneğin geçen sene Atilla Dragonu getirdik adam rizeden kaçtı yaaa :)))
FORZA RİZESPOR
Bir sevdadır rizeli olmak
Her Zaman Her Yerde En Büyük RİZE
quote:
Orjinalden alıntı: velali 2
Bir sevdadır rizeli olmak
Hemde ayrıcalıktır Rizeli ve Rizesporlu Olmak ......
6 taneden sonra pek ses çıkmadı nedense bu topicte
Dostluk kazandı...
quote:
Orjinalden alıntı: FuRkYy
6 taneden sonra pek ses çıkmadı nedense bu topicte
Dostluk kazandı...
biz 10 yesekde Rizesporun arkasındayız....Biz iyi gün değil her gün dostuz Rizeye
GOL GOL GOL GOL GOL
KAYSERİ ERCİYES: 0 RİZESPOR: 2
Her Zaman Her YErde En Büyük Rİze
FORZA RİZESPOR
vay toprak nasılsın...... ayder de bir tulum havası patlatak....
quote:
Orjinalden alıntı: serkan053
FORZA RİZESPOR
bu arada merak ediyorum. maçıda izlemedim. bu maçı aldıkmı ..verdilermi???? önümüzde ne maçları var. ikisinide alırsak sorun varmı..
FORZA RİZESPOR
Rize bu sene Fenerden puan aldı ve bizden puan almadı.Artık seviyorum Rizeyi
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
Rize bu sene Fenerden puan aldı ve bizden puan almadı.Artık seviyorum Rizeyi
albayrak olduktan sonra rize gs den puan alamaz pardon almaz
rizespor teknik direktörlüğe rıdvanı getirirse, ayrıca fb ile yakın kulüp fb nin bu sene kiralık olarak vereceği futbolculara talip olsa iyi olur, olcan can gibi futbolculara yani
quote:
Orjinalden alıntı: sadıkali
rizespor teknik direktörlüğe rıdvanı getirirse, ayrıca fb ile yakın kulüp fb nin bu sene kiralık olarak vereceği futbolculara talip olsa iyi olur, olcan can gibi futbolculara yani
biz kimsenin alt kulübü olmayız
Biz Biz Olduğumuz Sürece Güçlüyüzzz...!
bu topigi uzun zamandır takip ediyorum rizesporlular olarak sizi kutluyorum 4 büyük harici topikler bu kadr burda daynamadı bu arada zaten Rizespor takdir ettiğim bi kulüp camiyasıyla olsun futbolcusuyla olsun bence anadolu kulupleri arasında en iyi kulüplerden biri.
Hepinizi Tebrik Ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dangerdanger
bu topigi uzun zamandır takip ediyorum rizesporlular olarak sizi kutluyorum 4 büyük harici topikler bu kadr burda daynamadı bu arada zaten Rizespor takdir ettiğim bi kulüp camiyasıyla olsun futbolcusuyla olsun bence anadolu kulupleri arasında en iyi kulüplerden biri.