Şimdi Ara

C# Proje ve ödevleriniz ( Öğrencilere ucuz fiyatlarla ) hazırlanır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar boş zamanlarımda böyle ufak tefek proje ve bitirme tezleri ile uğraşıyorum. Sizden öyle milyarlar veya 400 500 TL gibi fiyatlar isteyerek sizi zorlamayı düşünmüyorum ufak çaplı ücretler karşılığında ödevleriniz, projeleriniz veya bitirme tezlerinizi hazırlıyorum iletişim için;

mail adresime : mmkarpuz@gmail.com mail atmanız yeterlidir.

MERT - Yazılım mühendisliği 2.Sınıf öğrencisi.

iyi günler.

• günceldir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me.rt

Merhaba arkadaşlar boş zamanlarımda böyle ufak tefek proje ve bitirme tezleri ile uğraşıyorum. Sizden öyle milyarlar veya 400 500 TL gibi fiyatlar isteyerek sizi zorlamayı düşünmüyorum ufak çaplı ücretler karşılığında ödevleriniz, projeleriniz veya bitirme tezlerinizi hazırlıyorum iletişim için;

iyi günler.

merhaba benim ufak bir projem var yaparmısınız sorunumburda kayıtlı özelden yazabılırısınızhttp://forum.donanimhaber.com/m_84886601/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: sema020

quote:

Orijinalden alıntı: Me.rt

Merhaba arkadaşlar boş zamanlarımda böyle ufak tefek proje ve bitirme tezleri ile uğraşıyorum. Sizden öyle milyarlar veya 400 500 TL gibi fiyatlar isteyerek sizi zorlamayı düşünmüyorum ufak çaplı ücretler karşılığında ödevleriniz, projeleriniz veya bitirme tezlerinizi hazırlıyorum iletişim için;

iyi günler.

merhaba benim ufak bir projem var yaparmısınız sorunumburda kayıtlı özelden yazabılırısınızhttp://forum.donanimhaber.com/m_84886601/tm.htm

projenizi yazarmisiniz

• Günceldir.
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.