Şimdi Ara

c# ile masaüstü facebook sohbet programı yapımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar c# da mysql ile otomasyon programı yapacak seviyeye kadar gelmiştim. şimdi kendime facebook sohbetini c# ile masaüstü uygulaması haline getirmek istiyorum.
    Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Api ler kullanılıyor sanırsam ama bilmiyorum. Neleri araştırmalıyım ? Nasıl yapabilirim ? Googlede pek örnek bulamadım.
    Herşeyden önce yapılabilirmi ?

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbkaya -- 4 Nisan 2014; 16:54:38 >

• +1 cevap gelirse güzel olur bende merak ettim simdi.
  • Signalr kutuphanesini arastir. Yapabilirsin elbette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence masaüstü uygulama ile hiç uğraşmayın, mobil uygulama geliştiricileri inanılmaz paralar kazanıyor. Size tavsiyem küçük küçük cep telefonu uygulamaları geliştirmeniz. Google dan araştıram yaparsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CerenBacaksiz

Bence masaüstü uygulama ile hiç uğraşmayın, mobil uygulama geliştiricileri inanılmaz paralar kazanıyor. Size tavsiyem küçük küçük cep telefonu uygulamaları geliştirmeniz. Google dan araştıram yaparsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Amacım parakazanmak değil. Kendi çapımda bir proje yapıyorum. Tek istediğim facebooktan mesaj alıp mesaj göndermek.

Teşekkürler.
  • Ben soruyu yanlis anlamisim. Developers.facebook.com adresinde facebookun sahip oldugu tum api fonksiyonlarini nasil kullanacaginizi ogrenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ben soruyu yanlis anlamisim. Developers.facebook.com adresinde facebookun sahip oldugu tum api fonksiyonlarini nasil kullanacaginizi ogrenebilirsiniz

Teşekkürler, o sayfayı buldum. inceliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.