Şimdi Ara

C# ile android geliştirme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar, ben yazılım öğrenmeye yeni başladım C#'tan. Microsoft Açık akademi üzerinde öğreniyorum ve Visual Basic üzerinde Windows form application uygulamaları yapıyorum.
    Tabii ki henüz basit uygulamalar ama ben bunları Android'e de taşımak istiyorum. Onda boş uygulama diyince Xamarin yüklememi istiyor.
    bana yardımcı olacak birileri varsa sevinirim öncelikle xamarin i yükledikten sonra yine form application daki gibi kolay buton koyma, textbox koyma şansım olacak mı ve masaüstü kodlarıyla ne kadar benzeşecek. Yani masaüstü için yaptığım uygulamalara benzer kodlarla android uygulamamı yapabilecek miyim?

    Şimdiden teşekkürler.



  • Xamarin'deki C# Form Application'dakine pek benzemez. Evet epey zorluk çekeceksiniz diyebilirim. Şahsım adına konuşayım ben Xamarin öğrenip alışmaktansa Ionic'te hibrit uygulama geliştirmeye devam etmeyi tercih ederim. Ya da Java öğrenir Java ile yazarım daha iyi. Şahsi fikrim.
  • C# da textbox eklemeyi biliyorsan, aynısını android de java ile yaparsın. Android Studio ile çalışmanı tavsiye ederim. C# kullanan kişiye java zor gelmez. Birbirine çok benzer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpmirza

    Xamarin'deki C# Form Application'dakine pek benzemez. Evet epey zorluk çekeceksiniz diyebilirim. Şahsım adına konuşayım ben Xamarin öğrenip alışmaktansa Ionic'te hibrit uygulama geliştirmeye devam etmeyi tercih ederim. Ya da Java öğrenir Java ile yazarım daha iyi. Şahsi fikrim.

    Hadi ya daha baştayım ben o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.