Şimdi Ara

C güvenliği hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bilgisayarıma format attırdım. Bilgisayarım C ve D olmak üzere iki diskten oluşuyor ve ben Cyi windows dosyaları dışında kullanmak istemiyorum. Bilgisayarıma virüs girerse bile bu C ye ulaşamasın yani bilgisyarı etkilemesin, yeniden başlattığımda gitsin istiyorum.

Bu sebeple deepfreeze indirdim ve C yi engelledim yalnız bu sefer masaüstüne felan da dosya koyamıyorum. Sadece Cyi koruyacak bir program önerebilir misiniz? Ya da windows dosyalarını.

Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablosky

Merhaba arkadaşlar,

Bugün bilgisayarıma format attırdım. Bilgisayarım C ve D olmak üzere iki diskten oluşuyor ve ben Cyi windows dosyaları dışında kullanmak istemiyorum. Bilgisayarıma virüs girerse bile bu C ye ulaşamasın yani bilgisyarı etkilemesin, yeniden başlattığımda gitsin istiyorum.

Bu sebeple deepfreeze indirdim ve C yi engelledim yalnız bu sefer masaüstüne felan da dosya koyamıyorum. Sadece Cyi koruyacak bir program önerebilir misiniz? Ya da windows dosyalarını.

Makine çalışma sistemini zaten C üzerine kurar ve onu kullanır belgelerim masaüstü C ye bağlıdır yani büyük oranda dosya atarsan C de kalan boş yerden anlıyabilirsin istediğin zor gibi ama şimdiki recovery sistemleri bile öncelikli olarak C üzerinedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuqLuck

quote:

Orijinalden alıntı: Pablosky

Merhaba arkadaşlar,

Makine çalışma sistemini zaten C üzerine kurar ve onu kullanır belgelerim masaüstü C ye bağlıdır yani büyük oranda dosya atarsan C de kalan boş yerden anlıyabilirsin istediğin zor gibi ama şimdiki recovery sistemleri bile öncelikli olarak C üzerinedir.

sorunu çözerse zengin olacak.bir bilse

• neden illa masaüstüne koyuyorsun ki deep freez ile sadece c yi korumaya al D surucusunu korumasın sende indirdiğin dosyaları D ye at depp freez kapattıkran sonra geri alırsın..
  • Bunun en pratik yolu D sürücüsüne açacağın bir klasörde masaüstüne koymayı düşündüğün dosyaları saklamaktır. Deepfreeze yedeği öncesinde kısayolu masaüstüne atarsan sorunun klmaz. Deepfreeze tarzı programların harddiskin ömrünü kısalttığını söylememe gerek yok sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.