Şimdi Ara

C# Form Application içerisinde WPF formu kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık biraz saçma olmuş olabilir. Yapmak istediğim şudur;
    Windows Form Application ile oluşturduğum bir proje var. Ben WPF arayüzünü kullanarak form sayfaları oluşturmak istiyorum. Proje içerisinde oluşturuluyor ancak nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Form sayfasında bir butona tıklandığında WPF arayüzü ile oluşturulmuş formun açılmasını istiyorum. Nasıl yaparım? Bilgisi,fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Kolay gelsin.

• WPF window sayfası oluşturduysan click event ine display.children.add(formsayfasıismi); demen lazım, eğer user control oluşturduysan this.content = new usercontrolismi(); demen gerekir. Ben user control kullanıyorum. Bunlar wpf de form geçişleridir.

Form projesi farklı Wpf projesi farklıdır. İkisini bir arada kullanamazsın herhalde, kullanmak çok saçma olur. Bence wpf projesi açıp window sayfası oluştur o ana sayfan olsun masterpage gibi, sonra user controller oluşturup form geçişlerini yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

WPF window sayfası oluşturduysan click event ine display.children.add(formsayfasıismi); demen lazım, eğer user control oluşturduysan this.content = new usercontrolismi(); demen gerekir. Ben user control kullanıyorum. Bunlar wpf de form geçişleridir.

Form projesi farklı Wpf projesi farklıdır. İkisini bir arada kullanamazsın herhalde, kullanmak çok saçma olur. Bence wpf projesi açıp window sayfası oluştur o ana sayfan olsun masterpage gibi, sonra user controller oluşturup form geçişlerini yaparsın.

Yaptigim şuydu,
    Windows form application projeai icerisinde wpf dosyasi olusturmak. Burada sorun yasamadim. Yani benim merak ettigim boyle bir sistem sacma mi olur? Veya boyle bir sistem olur mu? Form butonuna tiklandiginda wpf arayüz ile olusturulmus form sayfasi acilabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç duymadım çünkü wpf xaml kullanıyor form application içerisinde çalışırmı çalışmazmı merak ettim wpf projesi oluştur wpf sınıflarını al formunuda al projene ekle bakalım onu çağırmayı çalış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.