Şimdi Ara

C'eed den sonra ne tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rotational intertia

quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Yanlış anlama sen fake değilsin.. O fake.. Senden sonra açıldı..

ıspatlarsan çok sevinirim.
    asılsız iftira atmak suçtur.

Yöneticinin 10 saniyesini alır.. Neyse benim açımdan bir sıkıntı yok paylaşacak birşeylerin varsa.. Nick önemsiz..
  • arkadaşlar seni hatırlamıyor olabilir bence sen eski imzanı bir süre kullan
  • hocam gozumuz yollarda kaldi valla forumda ne nese ne tat var.inanirmisin sen gittin gideli otomobil geneli biraktim :)) o derece yani. ancak bir noktayi belirtmedende gecemeyecegim biz seninle kianin ne kadar muazzam bir marka oldugunu ogrenmistik bir sanzimana bu sevdadan soylenmis o kadar kia hakkindaki olumlu sozden vaz gecilirmi gel biz sana yine bir kia alalim hepimiz mutlu mesut yasayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaklaşık 4 aylık aradan sonra hepinize merhaba.
    Belki hatırlayanınız vardır. En son Bostancı'da İmpreza ile kapışırken şanzımanı dağıtmıştım. Bu konuyu açtığım gibi nedense bir anda konum silindi ve 4 ay uzaklaştırma aldım.

Her neyse sitem etmeyeceğim. Olsun.

O dönem şanzımanı komple dağıtmışım. Yeni komple şanzıman gelmesi bayağı masraflı oldu ama yaptırdım aracımı.
    Bir daha da dikiş tutmadı araba. Şanzımandaki vuruntuları kavrama sorunlarını debriyaj problemlerini bir türlü aşamadık.

Şimdi ise arabayı satmaya karar verdim. Altın da hazır bayağı yükselmişken bu fırsatı iyi değerlendireyim diyorum.

Araç mutlaka 1.6 dizel olacak. Vites manuel otomatik farketmez.
    Sedan istiyorum ama aklıma yatan bir HB olursa da kabulumdur.

50 bine kadar rahat çıkabilirim. Ama limiti zorlarsam 60'ın üzerine çıkmam imkansız.
    Mümkünse 50-60 bin aralığında iyi bir araç tavsiyesi alabilir miyim?

fizik mühendisi olman apaçi olmanı engellememiş ne yazık ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

Siz özceliklerinizi söyleyin ona göre tavsiyede bulunalım...

Arkadas belli ki apaci ve sanzumani dagittigina Gore de Neyse burdan sonra devam etmeyeyim. Sen bence clio al, senin gibilerin yeni gozdesi. Onla da milleti rahatsiz edersin kapisirken (!) sanzumanini eline verirler gene.

şanzumanını eline verirlere çok güldüm ya

• Kore macerası bitmedi ise şunu küçük sedan için örnek olarak vereyim de ortalık şenlensin:

ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE 41.400 TL

ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE OTM 43.900 TL

ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME 43.800 TL

ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME OTM 46.300 TL

(Blue, Ceed'de ve İ30'da kullanılan 128PS'lik dizel motoru kullanıyor ve onlardan boş ağırlık olarak 250 kg daha hafif, dolayısıyla yakıt ekonomisi için ayar yapmadılarsa daha performanslı olması gerekiyor, bence bir test sürüşünü hakediyor.)

Ceed muadili HB için öneri:

i30 1.6 CRDi 115PS MODE EURO V 44.900 TL

i30 1.6 CRDi 115PS MODE OTM 44.650 TL

i30 1.6 CRDi 115PS MODE OTM. EURO V 47.000 TL

i30 1.6 CRDi 115PS PRIME EURO V 47.550 TL

i30 1.6 CRDi 115PS PRIME OTM EURO V 49.650 TL

Markayla alakam yoktur, fikir paylaşımı için bu örnekleri verdim, bilginize.

• Size 2. el bi 320i yakışır
  • sana anca bu gider

C'eed den sonra ne tavsiye edersiniz?
  • Hoşgeldiniz Rotational.
    Proceed düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

hocam gozumuz yollarda kaldi valla forumda ne nese ne tat var.inanirmisin sen gittin gideli otomobil geneli biraktim :)) o derece yani. ancak bir noktayi belirtmedende gecemeyecegim biz seninle kianin ne kadar muazzam bir marka oldugunu ogrenmistik bir sanzimana bu sevdadan soylenmis o kadar kia hakkindaki olumlu sozden vaz gecilirmi gel biz sana yine bir kia alalim hepimiz mutlu mesut yasayalim

+1

Gerçekten Rotational İnertia gittiğinden beri forumun tadı tuzu yok. Yalnız bu 4 aylık ceza dostumuzu dinginleştirmiş sanki, eski 4. vites maceralarını bırakmış olabilir gibi geldi bana.
  • quote:

Belki hatırlayanınız vardır. En son Bostancı'da İmpreza ile kapışırken şanzımanı dağıtmıştım. Bu konuyu açtığım gibi nedense bir anda konum silindi ve 4 ay uzaklaştırma aldım.

O dönem şanzımanı komple dağıtmışım. Yeni komple şanzıman gelmesi bayağı masraflı oldu ama yaptırdım aracımı.
    Bir daha da dikiş tutmadı araba. Şanzımandaki vuruntuları kavrama sorunlarını debriyaj problemlerini bir türlü aşamadık.

Şimdi ise arabayı satmaya karar verdim. Altın da hazır bayağı yükselmişken bu fırsatı iyi değerlendireyim diyorum.

50 bine kadar rahat çıkabilirim. Ama limiti zorlarsam 60'ın üzerine çıkmam imkansız.

Test sürüşündeki üstün performans sonrası i30'mu alacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Test sürüşündeki üstün performans sonrası i30'mu alacaksınız?

kırmızısı çok iyi gider

C'eed den sonra ne tavsiye edersiniz?

• Sonunda 'Çattt' diye dağıtın he şanzumanı
  • Hocam demek 4.vitese ÇAAAAATTT diye atan sizsiniz.Memnun oldumMadem bu kadar basıyorsunuz impreza ya da evodan aşağısı kurtarmaz sizi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.