Şimdi Ara

C-eastta serverin en pahalı itemi?(ITEM GELDİ!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
6.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Item a ayıp lan İnsan şöyle 2-3 ay keyfini çıkartır, ondan sonra satar

Bu arada TL ile sat, nakit para her zaman daha değerlidir. İleride bunu anladığında benim gibi kafana küfür edersin

Şöyle 1 ay falan satmıcam elimde tutucam. Dupe var falan diyorlar tırstım şimdi sakata gelmiyim Ayrıca warriordan zevk alamıyorum Assassin en güzeli

Olsun, TL ile sat

• quote:

quote:

quote:

Bu arada TL ile sat, nakit para her zaman daha değerlidir. İleride bunu anladığında benim gibi kafana küfür edersin

Şöyle 1 ay falan satmıcam elimde tutucam. Dupe var falan diyorlar tırstım şimdi sakata gelmiyim Ayrıca warriordan zevk alamıyorum Assassin en güzeli

Olsun, TL ile sat

Yahu itemi kazandığım yer K2 yarışması K2 kurallarında TL ile item satmak yasak. Valla bi' şekilde ulaşır onlara haber sonra benim başım yanar yok arkadaş ya

• Bu charla az cok zevk alarak pk atabiliyorsun tahminimce. Senin yerinde olsam onu tl ile satardim. Hatirladigim kadariyla yasin o paralari kazanabilecek kadar buyuk degil. 2750tl gibi bir rakam diyorlar. O parayla kendine guvenin bile artmazsa ben bisey bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Olsun, TL ile sat

Yahu itemi kazandığım yer K2 yarışması K2 kurallarında TL ile item satmak yasak. Valla bi' şekilde ulaşır onlara haber sonra benim başım yanar yok arkadaş ya

Yahu o nasıl bi düşünce sat TL ile gitsin ne olabilir?

• ne yarışmasıydı bu. Yarışmalarla ilgileneceklerine oyunun haline baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Bu charla az cok zevk alarak pk atabiliyorsun tahminimce. Senin yerinde olsam onu tl ile satardim. Hatirladigim kadariyla yasin o paralari kazanabilecek kadar buyuk degil. 2750tl gibi bir rakam diyorlar. O parayla kendine guvenin bile artmazsa ben bisey bilmiyorum

Para sıkıntısı olsa neysede babam aylık 400tl veriyor zaten anca kenara atıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Yahu o nasıl bi düşünce sat TL ile gitsin ne olabilir?

Boşver risk almayayım ben ya 1 ay bekleticem şimdi dupe muhabbeti yüzünden zaten. Sonraki 1-2 ay içinde satamazsam warriorum var bi' tane LV 73 onu 80 yaparım çekerim 7 krowaz seti çekerim roc +1 yada +2 leri akarım arkadaş

quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

ne yarışmasıydı bu. Yarışmalarla ilgileneceklerine oyunun haline baksınlar.

Her ay forumda farklı bir konu ve ödülle yarışma yapılır. Genelde ödül premium oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 25 Ocak 2012; 2:20:03 >

• :D adamlar +10 baal / avedon / giga satmaya başladılar.
  • aranızda dupe yapan varsa banada en azından +9 raptor felan versin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

:D adamlar +10 baal / avedon / giga satmaya başladılar.

Dupe yüzünden işte. Ama onlar silinir bu silinmez çünkü legal
    Millet warrior oyna diye çok dürtüyor warrior oynayasım gelmeye başladı Kimi Warrior pk videoları falan atıyor. Kararsızım

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 25 Ocak 2012; 16:32:26 >

• Bence de direk warriora başlamalısın ve bence geç bile kalmışsın o itemi alalı kaç gün geçmiş üstünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Bence de direk warriora başlamalısın ve bence geç bile kalmışsın o itemi alalı kaç gün geçmiş üstünden

Ama şimdi şöyle birşey var. Assassin yapsam +3 takılar (Necki bile 3'e yuvarlayabilirim zamanla) 9 shard 9 dv falan yapabilicem. Warrior yapsam en fazla dual roc 1 yada belki biri 2 biri 1 , Iron neck , sos 2 , krowaz set 7 , ve +0 mino. falan yapabilcem. Takı yönünde zayıf kalıcak. Ayrıca senelerin Assassin oyuncusuyum warriordan zevk alabilceğimden bile şüpheliyim.
  • Tabii hocam ben sadece dışardan bakarak yorum yaptım, söylemesi kolay tarzında bir şey oldu. ama bunun bir sürü içsel nedeni vardır, bencesi hangisinden zevk alıyosan onu oynamak ama bi arkadaşından rica edip bir warrior deneyebilirsin belki ondan daha fazla zevk alacaksın gerisi sana kalmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Tabii hocam ben sadece dışardan bakarak yorum yaptım, söylemesi kolay tarzında bir şey oldu. ama bunun bir sürü içsel nedeni vardır, bencesi hangisinden zevk alıyosan onu oynamak ama bi arkadaşından rica edip bir warrior deneyebilirsin belki ondan daha fazla zevk alacaksın gerisi sana kalmış zaten

Az önce King Of Knight üzerinde en fazla yapabileceğim şekilde charın hesaplamasını yaptım. 3.1 - 3.2k falan zar zor ap görüyor. 1.4k civarı def ve undy ile 11k hp. Açıkçası tek baal kurtarmaz bu charı o kadar sağlam olmaz gibi göründü bana. En iyisi şu dupe olayları netleşenakadar bekleyip ondan sonra itemi satmak. Ki itemi satsam baştan aşağı +3 takılı, +9 avedon(attack olarak baala daha yakın bulamadım) +9 shell setli bi' warrior bile yapabilirim yani. Baal sadece vslerde çok işe yarar gibi geldi.

Neyse ben ani bi' karar verip warrior falan yapmayayım Assassin gibisi varmı ya 2.9k falan attack oluyor sanırım dizili haliyle. Basarım criti oturturum warriorları yere dertmi

• quote:

quote:

Millet warrior oyna diye çok dürtüyor warrior oynayasım gelmeye başladı Kimi Warrior pk videoları falan atıyor. Kararsızım

/>

Ne dupesi bırak Allah'ını seversen arkadaş +10 raptor aldı dupe silincek dediler 2 senedir kullanıyor adam.
    +10 gigası olan bir tanıdığım var ondada 1 seneden beri duruyor.
    2-3 tanede +10 shell setli var öyle clanımda avuntu sadece. Benim için farketmez silinse ne silinmese ne gerçi.

• quote:

quote:

quote:

/>

Ne dupesi bırak Allah'ını seversen arkadaş +10 raptor aldı dupe silincek dediler 2 senedir kullanıyor adam.
    +10 gigası olan bir tanıdığım var ondada 1 seneden beri duruyor.
    2-3 tanede +10 shell setli var öyle clanımda avuntu sadece. Benim için farketmez silinse ne silinmese ne gerçi.

Valla c-eastta çok yakınan var şu an +10 raptorum gitti +10 shardım gitti diye. Report ederse birisi onları onların itemide incelenir silinir. Zaten o itemin legal olma ihtimali varmı sanki?

• @6e

illegal item nedir sana anlatıyım

Oyunun bugları yani kimsenin bilmemekte olduğu açıklardan faydalanarak elde edilmiş materyeller.

+10 item bug'dan faydalanarak mı yapılıyor ? Eskiden trina bug'u vardı 9ların bir kısmı ordan geliyor.

+10 itemlerin geldiği yerlerde çeşitlilik var işte bu yüzden ellemiyorlar. Bir kısmını yazıyım sana

+9 restore yapılıp basılma itemler. Buna pek inanmıyorum aklı selim insan gidipte +9 gigayı 10'a denemez.

Türk IP lerine kapalı yabancı sitelerden alınıp aracılar yoluyla Türklerin eline geçenler (örn:KoForlife)

eskiden k2'de çalışıp Türklere real'den item satışı yaptığı için kendine oyun içi başka karakter dizdiği için işine son verilmiş GM , forum adminleri ki içlerinde HF yapımcılarıda mevcut.

2-3 kişininkini silerler göstermelik restore ile geri verirler o adamda geri aldım demez zaten biran önce satmaya çalışır senin benimde haberimiz olmaz bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 26 Ocak 2012; 18:35:04 >

• quote:

@6e

illegal item nedir sana anlatıyım

Oyunun bugları yani kimsenin bilmemekte olduğu açıklardan faydalanarak elde edilmiş materyeller.

+10 item bug'dan faydalanarak mı yapılıyor ? Eskiden trina bug'u vardı 9ların bir kısmı ordan geliyor.

+10 itemlerin geldiği yerlerde çeşitlilik var işte bu yüzden ellemiyorlar. Bir kısmını yazıyım sana

+9 restore yapılıp basılma itemler. Buna pek inanmıyorum aklı selim insan gidipte +9 gigayı 10'a denemez.

Türk IP lerine kapalı yabancı sitelerden alınıp aracılar yoluyla Türklerin eline geçenler (örn:KoForlife)

eskiden k2'de çalışıp Türklere real'den item satışı yaptığı için kendine oyun içi başka karakter dizdiği için işine son verilmiş GM , forum adminleri ki içlerinde HF yapımcılarıda mevcut.

2-3 kişininkini silerler göstermelik restore ile geri verirler o adamda geri aldım demez zaten biran önce satmaya çalışır senin benimde haberimiz olmaz bundan.

Valla açıkcası ne olursa olsun pek aceleci davranmak istemiyorum ben.

• la bu adam benim ilkokulda kankardeşimdi.. aha geliyom kanka hatırladın mı silgi isterdin benden hep .. geleyim de takılayım biraz baalla..

şaka bir yana akraba bile çıkan olur senle bundan sonra :))))

h.o. iyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

la bu adam benim ilkokulda kankardeşimdi.. aha geliyom kanka hatırladın mı silgi isterdin benden hep .. geleyim de takılayım biraz baalla..

şaka bir yana akraba bile çıkan olur senle bundan sonra :))))

h.o. iyi eğlenceler

Sağol.

Valla anlamadığım bir şekilde oyunda herkes adımı biliyor. Hele itemi aldığım ilk hafta pmler geldi sürekli "Oooo Talha hayırlı olsun baal 9 kazanmışsın yarışmadan" falan. Ne iş bilmiyorum tüm server tanıyormuş sanki beni

• sıcak para çekiyor bence ya şabanın piyango filmindeki gibi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.