Arkadaşlar T.Wars oyununu daha yeni yükledim . Cok güzel bir oyun fakat oynarken aşağıda gördüğünüz resimdeki gibi bir uyarı geliyor ve sonra da oyundan cıkıyor ok'a tıklayınca . Neden kaynaklanıyor yada nasıl cözebilirim bu sorunu lütfen yardım edin..
not : oyunu dün yükledim .. Her girişimde yaklaşık 15-20 dk oynuyorum fakat sonradan bu uyarı geliyor.Bugünde DVD de bulunan DirectX'i yükledim yine sorun cözülmedi..
dvd deki dx in en son versiyonu mu muhtemelen değildir sen en son versiyonunu indir ağustos güncellemesi çıkmıştı en son..
quote:
Orjinalden alıntı: @h@t
dvd deki dx in en son versiyonu mu muhtemelen değildir sen en son versiyonunu indir ağustos güncellemesi çıkmıştı en son..
Teşekkürler..
Şu an indirmekteyim umarım sorun bundandır ..
arkadaşım aynı sorun bendede vardı ve ben sorunu çözmüştüm sorun eski ekran kartımın (x1800gto) çok ısınmasıydı. ısı sorununu hallettikten sonra oyunumu gayet güzel oynadım hatta bitirdim.
bendede bu sorun var world builder i açtığım da böyle bi sorun veriyo
Her zaman oyunların ve driver ların en son sürümlerini kullanmaya özen gösterin.. Gerçekten hayat kurtarıcı olabiliyorlar bazı durumlarda.. c&c3 için 1.08 patch ini bulup indirin.. Ekran kartınızın en son sürücüsünü bulup yükleyin.. DirectX microsoft un sitesinden bulup indirin..