Şimdi Ara

c&c tiberian twilight

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • c&c fanatiklerinin (benim gibi) dört gözle bekledikleri oyun hakkındaki bazı rivayetler şöyle;( planetcnc den alınmıştır) artık dünya eskisi gibi değil. yani tiberium hızla yayılmış ve insanlara çok kısıtlı bir yaşam yeri bırakmıştır. hem GDI hem de NOD yeraltına çekilirler, çünkü yeryüzü ne yaşamk ne de rahat rahat savaşmak için uygundur.... Oyun C&C GENERALS ın grafik motoruyla yapılacakmış.(sage) oyunda GDI ve NOD kuvvetlerinin yanısıra TİBERİAN SUN da karşımıza çıkan uzay gemisini yapan uzaylı ırk da var olacakmış(ırkın adı "scrin"). FIRESTORM da yok edildi sanılan! hain bilgisayar CABAL yine hortluyor ancak bu defa öldü zannedilen KANE in bilinciyle beraber.GDI büyük ölçüde robotlaşıyor; yani kanlı canlı insanlar yerine savaş için robotları kullanıyor.Tabii insan hayatına değer vermeyen NOD savaşmak için askerleri kullanacak. Tiberium karaları ve hatta deniz kıyılarını kapladığı için GDI insanları denizlerin altında kolonize ediyor. bu sebeple daha önceki C&C oyunlarının aksine(yanlış anlaşılmasın Red alert ler değil!) deniz ve elbette deniz üniteleri daha önemli olacak.Oyunda yeşil ve mavi tiberium ların yanısıra daha tehlikeli ve daha değerli bir tiberium türü daha olacakmış. >KANE in tekrar ortaya çıkışı ile ilgili fikirlerden biri; KANE in başlangıçtan beri insan olmadığı,şu "scrin" ırkı tarafından, tiberium u dünyaya yayması için yaratılmış yarı insan olduğu böylelikle dünyayı scrin lerin yaşayabileceği tiberium kaplı bir gezegene çevirmesi(çünkü onların gezegeni yok olmuş...) için dünyaya gönderildiği ile ilgili. Tiberian sun ın NOD versiyonu bitişinde KANE in ışınlandığını görüyoruz, bu olay scrin ırkı tarafından yapılıyormuş ve daha sonra KANE in bilinci CABAL ın bilinci haline gelir!!! yani adamlar gerçekten iyi senaryo yazıyorlar, böyle giderse bunlar tiberian serisinin 4. sünü 5.sini bile yaparlar. helal olsun.

    <b>"I Know Not With What Weapons World War III Will Be Fought,But World War IV Will Be Fought With Sticks And Stones."</b> Albert EINSTEIN.







  • Helal olsun be. Valla sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım oynayabilecekmiyim :)

    <center<img src='http://gamespot.com/gamespot/images/2002/pc/featurepreviews/neverwinter/header.jpg' target='_blank'>' border=0>
    </center>
  • oynarsın oynamasına da bu adamlar TIBERIAN SUN için bizi neredeyse iki sene beklettiler. bu oyunda kesin yılan hikayesi olur(belkide olmaz,nasılsa var olan bir grafik motorunu kullanacaklar.) Bu arada şu oyun dünyasında KANE in üzerine karizmatik başka bir kötü adam tanımıyorum. üstelik NOD'u da çok seviyorum, zaten yıldız savaşlarında da imparatorluğa garip bir sevgi beslerim. "Güç sizinle olsun"


    <b>"I Know Not With What Weapons World War III Will Be Fought,But World War IV Will Be Fought With Sticks And Stones."</b> Albert EINSTEIN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.