Bildirim
C-C GENERALS ZERO HOUR HARİTA SİTELERİ..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
sanırım kimsede yok _____________________________
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
Suan yeni command and conquer versiyonu piyasada.Onu alıp denemelisin istediğin haritalara bedeldir.Kolay gelsin. _____________________________ tum gunlukler -
bence de kımse yok _____________________________ -
ben update ettim 4-5 tane yeni harita ekledi.3 senedir oynuyorum karşıma 8 hard enemy aldım beni paramparça ettiler 

update edin
_____________________________ -
Arkadaşım haritayı indirsen bile %99 u düşmanların kafası calışmıyor(hiç bir sey yapmıyorlar bir bina bile)orjinal harita bulman lazım.. _____________________________ Online Oyun Pazarında Tek Adres
www.gamepazar.com -
http://commandandconquer.filefront.com/
bu sitede C&C ilgili her türlü dosyayı bulabilirsin._____________________________ 
Mazda 3 Power - Sedan -
quote:
Orjinalden alıntı: angel_ofdarkness
Suan yeni command and conquer versiyonu piyasada.Onu alıp denemelisin istediğin haritalara bedeldir.Kolay gelsin.
adı ney oyunun???_____________________________ Allaha emanet olun... -
http://www.cnclabs.com/
Burada generals'la ilgili bir çok dosya bulabilirsin._____________________________ -
Arkadaşlar CONTRA 008 Mod ARIYORUM.
free indirdiginiz bir adres varmı?
varsa link verebilirmisiniz._____________________________ -
harıtalar banda lazım _____________________________ -
Son güncel haritaları nerden bulabileceğimi söyleyebilecek arkadaş varmı? _____________________________
Fenerbahçe S.K
Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...
yyusa -
-
quote:
Orijinalden alıntı: sefer33
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
Son güncel haritaları nerden bulabileceğimi söyleyebilecek arkadaş varmı?
BURADA
Çok teşekkürler, indirmeye başladım._____________________________
Fenerbahçe S.K
Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...
yyusa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler