Şimdi Ara

C&C Generals tarzı oyun var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar böyle modern stratejili oyun arıyorum..ne orta çağ falan olacak ne de 100 sene sonrasının teknolojisi vs. olcak, şu an itibariyle ne warsa o..var mıdır böyle bi oyun bileniniz???

şimdiden tşkler.

• Tw
  • kardeş saolasın da total warı kasdediyosan bn modern strateji istiyorum yani böyle füzeler, uçaklar, gemiler vs. ama şimdiki teknolojiyle yani 100sene sonranın silahları olmıycak aynı c&c generals serisi gibi

edit: tw olarak tiberium wars var dimi bi deo bnde war ama bn red alert gibi istemiyorum yani ilerki teknoloji olmıycak gerçek silahlar mesala townhawk mesala patriot gibi gerçekçi strateji istiyorum da çok mu şey istiorm acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 2 Temmuz 2007; 19:53:17 >

• EWET YA BENDE BÖYLE OYUN ARIYOM PASO C&C OYNAMAKTAN SIKILDIM
  • Eski oyunları oynamayı dene derim. Bende Age of, ra2, rise of, empire earth ve C&C den sıkıldım ve şimdilerde nostalji yapıp worms armageddon ya da roller coster tycoon gibi oyunları oynuyorum ve çok da eğlenceli oluyor. Hiç olmadı C&C ve ra2 için harita paketleri filan vardı. Onları aratırıp bul oyna. Epey zor yeni bölümler va haritalar var. Yinede bana göre yaz sıcağında çok ateşli oyunlar pek gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 2 Temmuz 2007; 21:34:10 >
  • Company of Heroes dene derim.
  • Sanırım bulunamamış.

Sana önerim yamalarını olmadı modlarını indir. Onlar da oyalayıcı olacaktır senin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Steam C.S 1.6 Sorunu (Yardım!)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm sanırım aradığım gibi bi oyun yok, haritalarla falan idare edicez artık nabalım

önerileriniz için tşkler.
  • rise of nations ve empire earth ün belli çağlarında modern araçları kullanıyorsun. iki oyunda karanlık çağdan başlayıp günümüze kadar geliyor. EE biraz abartıp geleceğede gitmiş.

Çağları baştan sona kadar oynamaya çalışırsan bayağı komik oluyor. Senin taş atan adamların varken bilgisayar tankla gelebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.