Şimdi Ara

Bytescout

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kamerayı ayarlarken masaüstü görüntüsü çıktı kamera görüntüsünde.

Ve kamera şu özellikte çalışıyordu: Bytescout Screen capturing filter.

Nedir ne değildir bilmiyorum. Virüs mü? Yoksa zararlı bir program mı? Yoksa vardı da ben mi farketmedim şimdiye değin bilmiyorum.

Bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. İnternette araştırdım ama Türkçe bir bilgi bulamadım...

• Arkadaşlar yok mu bilgisi olan...? Kamera ayarlarından da varsayılan: Bytescout Screen capturing yazıyordu. Kendi kendine nasıl bu ayara geçmiş anlamadım ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Arkadaşlar yok mu bilgisi olan...? Kamera ayarlarından da varsayılan: Bytescout Screen capturing yazıyordu. Kendi kendine nasıl bu ayara geçmiş anlamadım ki...

Siz o şekilde yapmışsınız. Varsayılan yapınca düzelir. Yapmış olduğunuz ayar görüntülü konuşurken karşı tarafa masaüstünüzü göstermek içindir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Arkadaşlar yok mu bilgisi olan...? Kamera ayarlarından da varsayılan: Bytescout Screen capturing yazıyordu. Kendi kendine nasıl bu ayara geçmiş anlamadım ki...

Siz o şekilde yapmışsınız. Varsayılan yapınca düzelir. Yapmış olduğunuz ayar görüntülü konuşurken karşı tarafa masaüstünüzü göstermek içindir..

O şekilde yaptığımı anımsamıyorum. Bu yüzden 2 sorum var....

1-O program legal midir? Yani kameram tarafından daha önce kendiliğinden mi yüklenmiştir?

2-Kamera ayarımda varsayılan olarak o programı yaptığımı anımsamıyorum. Bu yüzden bir trojan tarafından otomatik olarak öyle yapıldığını varsaymak doğru mudur?

• 1- Programın driveri kurunca yüklenmiş olabilir. Webcamın özelliği olabilir. Bazı webcam programları var ondan birini kurmuşta olabilirsiniz. Örneğn Splitcam

2- Bir şekilde kamera açarken açmış olabilir. Virüsler alakası yoktur
  • quote:

1- Programın driveri kurunca yüklenmiş olabilir. Webcamın özelliği olabilir. Bazı webcam programları var ondan birini kurmuşta olabilirsiniz. Örneğn Splitcam

2- Bir şekilde kamera açarken açmış olabilir. Virüsler alakası yoktur

Webcam programı kurmadım. A4Tech'in driver'sız kamerasını kullanıyorum.

Yine de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, içimi rahatlattınız.

Başka cevabı olanlar varsa da okumak isterim, pinpirikli adamım çok
  • Sorun edecek bir şey yok. Driveri işletim sistemi kuruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorun edecek bir şey yok. Driveri işletim sistemi kuruyor.

Tekrar teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.