Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chetyner Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
1.254
Cevap
81
Favori
161.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İç renk olarak evet iki seçenek var:mavi/beyaz-siyah. Ben siyah iç döşemeli aldım. Fikir olması için bir kaç resim paylaşayım:

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin insallah. Siyah olan daha bi premium hava vermis bence. Ben disi gri ici siyah olani alacagim muhtemelen. Yeni versiyonda neler geldi acaba? Arkadan foto gonderebilir misiniz? Arkada yazi degismis galiba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oldboy86 O kullanıcısına yanıt

Sağolun sizde istediğiniz aracı en kısa zamanda alırsınız umarım. Siyah iç döşeme bana göre de daha premium ve iyi duruyor. Arkasında artık ‘build your dreams’ yazısı yok. Daha sade ve şık duruyor bu şekilde bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 4 Ocak 2025; 14:46:52 >
  • Oldboy86 O kullanıcısına yanıt
    Vw id4 de bile arkalar kampana. Ne artısı varda ne alaka çözemedim. Yıl olmuş 2025.

koyu renk çok güzel durmuş bence maşallah

2024 yılında araç makyajlandı dediğimde 2023 kullananlar bana sallayıp durmuştu. (Forum yöneticisi dahil)

Acaba makyajlı araçları gördükçe UTANIYORLAR MIDIR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 4 Ocak 2025; 21:25:40 >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Bunun gibiler…

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Benim 1 yıldır takibimde olan bir araçtı. Onlarca youtube videosu izledim, yorumlar okudum.
    1 tanesi bile rejenerasyonun yetersiz olduğunu,
    Direksiyonun hissiyatsız olduğunu vurgulayıp Fazla gaza basınca direksiyonun kendini sağa-sola vurduğunu,
    Sürekli süspansiyonun yumuşak olduğunu vurgulayıp aracın sürekli salınım halinde olduğundan bahsetmemiş. belki zamanla alışabilecek bir durum ancak direksiyon tam bir facia.

Kesinlikle test sürüşü yapmadan karar vermeyin derim.
    Fiyatı 1.250m civarında olursa şirketimiz için değerlendircem.
    “Sürekli süspansiyonun yumuşak olduğunu vurgulayıp aracın sürekli salınım halinde olduğundan bahsetmemiş”

Majyaj ile Gördüğüm sorunların 1 tanesi düzeltilmiş anlaşılan.

Başka ne değişiklikler var? Ekran da biraz büyümüş galiba. Şarj etme hızı artmış vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slmlar. 2025 şubat-mart gibi Atto3 için emekliye ayrılıp yerini Sea Lion 5 gibi tamamen farklı tasarımlı modele bırakacağı konuşuluyor. Araç için sıraya yazılmıştım ama bu haber kararsız bırakıyor. Yorumlarınız nedir?

• oquzdag O kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 5 Ocak 2025; 7:36:29 >

• Schkill S kullanıcısına yanıt
    Soylenti, oyle bisey yok. 2 si farkli model

• Makyaj denilecek ne var merak ediyorum. Dis goruntusunde sadece yan citalar krom degil siyah, ejderha bitimi beyaz degil siyah, ve arka bagaj kapagi yazisi kaldirilmis. Jantların degisimi mi bu makyaja vesile oldu yoksa?!

DC hizi kagit uzerinde arttirilmis sonuca bakarsa 2 dakika farkediyor muhtemelen yazilimsal bir arttirim..

Klima gucu 3 kw olmus 1kw den, tuketimi arttiracagi icin cok onemsemiyorum. Isitmadan memnunum, sogutmadan fazlasiyla..

12v aku LFP olmus, yeri degismis, mevcutta degisemeyecek bir urun degil..

Elle tutulur degisiklik yan arka ve bagaj camlari.. onu da filmle cozduk istedigimiz zaman soker orjinal yapariz :)

Yagmur sensoru.. muhtemelen eskiye de uygulanabilir yeri belli..

On koltuk sogutma dediginiz havalandirma.. bana gore biraz sesli calisiyor denedim. Ustune oturunca hissedemedik ama yan koltukta hissediliyor el konulunca.. kis oldugu icinde olabilir bilemiyorum.

DFM eskilerde yok yenilere konulabilir mi bilmiyorum.

Direksiyon isitma 1 direksiyon degisimine bakar gibi geliyor denedim basarili ama benim icin cok onemli degil..

Suspansiyonlarda bir sorun yasamadim ama nasil bir guncelleme yapmislar kullaninca anlayabilirim.. sag sola savrulmasi tamamen elektrikli arabaya uyumlu lastiklerden kaynakli.. degistirenler bu sorundan kurtulmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 5 Ocak 2025; 13:12:14 >

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Birader neresi makyajlanmış bu arabanın? Çöp olan jantlar mı makyaj ? Arkadaki yazının silinmesi mi

makyaj? Git ötede oyna

• Dc şarj hızı arttı dediler kullanan herkesi görüyoruz sonuç ortada müthiş bir hız artışı olmuş yerseniz

• Sene olmuş 2025 halen burada millete makyaj nedir ne değildir öğretmeye çalışıyoruz

• BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.