Şimdi Ara

Bybit borsası hacklendi, 1.5 milyar dolarlık ETH çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bybit borsası hacklendi, 1.5 milyar dolarlık ETH çalındı
    Kripto para piyasasının en büyük borsalarından birisi olan Bybit, siber saldırıya uğradı. Son yılların en büyük hırsızlık olayında borsanın tüm Ethereum varlığı çalındı. Saldırıdan borsanın tüm kullanıcıları etkilendi. 

Bybit tarihe geçti

Yapılan açıklamalarda borsanın kasasında bulunan 1.5 milyar dolarlık Ethereum varlığının çalındığı bildirildi. CEO Ben Zhou saldırıyı doğrularken etkilenen tüm kullanıcıların varlıklarının 1:1 oranında telafi edileceğini duyurdu. 

Ayrıca Bkz.TRUMP ve LIBRA piyasayı nasıl manipüle etti? Devlet başkanlarına kadar nasıl uzandı? İlginç itiraflar

Borsa USDC ve USDT paralarını yöneten Circle ile Tether şirketleri ile temasa geçti. Saldırgan herhangi bir şekilde USD para birimine dönüşüm yaparsa, varlıklara bloke konulacak. Ancak saldırının ilk dakikalarında 200 milyon dolarlık ETH satışı yapıldı ve bu yakalanamadı. Saldırgan 39 farklı adrese ETH varlıklarını bölmüş durumda.

Saldırının şirket çalışanlarına yönelik bir oltalama girişimi ile elde edilen transfer anahtarları üzerinden yapıldığı belirtiliyor. Borsada şu anda çekme ve yatırma işlemleri devam ediyor. Haberin duyulması ile birlikte 100 bin dolar sınırını zorlayan Bitcoin dakikalar içerisinde 95000$ seviyesine çekildi. Ethereum ise 2600$ seviyesinin altına indi. 

• "CEO Ben Zhou saldırıyı doğrularken etkilenen tüm kullanıcıların varlıklarının 1:1 oranında telafi edileceğini duyurdu."

Bu ne saçma oran ya. Herkese benden 1 çay bile desen yamulursun. O nasıl teminat öyle. Belki de sen çaldın, sırf böyle karşılayacağım ayağına? (Sen derken ona diyorum)
  • "CEO Ben Zhou saldırıyı doğrularken etkilenen tüm kullanıcıların varlıklarının 1:1 oranında telafi edileceğini duyurdu."

Bu ne saçma oran ya. Herkese benden 1 çay bile desen yamulursun. O nasıl teminat öyle. Belki de sen çaldın, sırf böyle karşılayacağım ayağına? (Sen derken ona diyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 21 Şubat 2025; 23:18:39 >
  • Kripto ve borsa zaten düşmeye yer arıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ledger hayat kurtarır. Şu an parası çalınanların ruh halini düşünemiyorum.

• Soğuk cüzdanı boşuna icat etmemişler.

• Ben bittim alah belasini versin kaldiracin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Şubat 2025; 1:35:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.