Şimdi Ara

By CM STACKER MODİNG+WATER COOLİNG BY OWBİLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işte uzun zamandır düşündügüm ve sonunda bitirdigim cm stacker modum altaki psu mu uv boya ile yeşile fanımı turuncuya üsteki psu mu ve fanımı turuncu uv ile boyadım alttaki ızgarayıda sarı uv ile boyadım neonum bozuldu şimdilkik neon 1 tane var altta üstede uv işik var ve tt radyötör zalman wb3 gold ve plexi glass su tankımız 8mm 3.5 litre su alıyordu yanliş hatırlamıyorsam(kengrum yapımı) ve pompa pek iyi deyil ama yenisini alıcaz
    mazoo 1300 diyor baktım su sogutmamdaki butun rekorlar 3/8 ve hortum ise silikon içi 8 dişi 12mm olan hortumdur ve resimlere gecelim herkezin yorumlarını beklyiorum

KOMPLE SİSTEM

CM STACKER

TT RADYÖTÖR

KASA İÇİ

ARKADAN GÖRÜNÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 9 Temmuz 2006; 11:19:38 >

• resımlerı kucult cok buyuk hıc bısey gozukmuyo
  • walla ya nebiçim oldu bu resimler i nasıl kucluıtucem bilen varmı programla fln
  • daha büyük resim koyamadın mı yayarı yarıya küçült onları
    yorum yapiim.ilk başta kasa:
    pencere düzgün kesilmemiş.bi onu düzelttir bence.bide sonra o kesilen yerleri düzelt.hatta mümkünse kasaya güzel bi boya çek kötü gözüküyo orası
    penceredeki fan siyah siyah sırıtıyo ora.ama içerdeki herşey renkli.onada güzel bi renk bul derim.zaten elin alışmış fan boyamaya
    bide o psu ları satıp daha düzgün bi psu al derim.üstteki kötü duruyo, alttaki fena olmamış.
    taban çok güzel olmuş bu arada
    kasan çok düzenlikeşke benimkide öle olsa ama bizimki stacker diil sorun orda, saklıyon tabi hemen orda burda boşluklara kabloları

• olmamış
  • Owbılo bak sımdı İmageshack ten upload et ederken altta bı sık war onu ısaretle resize image dıye ordan ıstedıgın boyutu sec

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şeklen benzerlik var benim stacker penceresi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginates -- 20 Haziran 2006; 13:03:23 >

• fotoları biraz daha büyük koy, görmekte zorlanıyoruz
  • Arkadaşlar ingilizceniz iyi ise şu başlıkları ingilizce açın yoksa açmayın.Bu nasıl bir meraktır anlamıyorum..İngilizce açılan başlıkların çoğunda yazım ve gramer hatası var.Sonderece komik oluyor.Ya ing başlıkları doğru açın yada bu sevdadan vaz geçip türkçe kullnanın.
  • ingilterenin forumlarında ingilizce harici konuşulunca direk yazılar siliniyor eleman ısrarla boyle davranırsa banlanıyor.
    keşke bizim forumdada böyle olsa
    owbilo kastım sana degil genel olarak yazıyorum bunları. cunku bircok kisi bu sekilde başlık atıyor

bu arada pek 1 yorum yapamıcam resimleri goremedigim için ama gordugum kadarıyla pencerenin kenerları biraz puruzlu olmuş.
  • Bilal keşke biraz daha acele etmeseydin.Emeğin var emeğine sağlıkFotolardan başım döndü vallaNapmışınn öyle yawww.Afiş çalışması gibi olmuş.Bu arada yan kapak ile benim stacker seninkiyle ikiz olmuş ama nereye kestirdiysen bi düzelttir yaw.Güzel olmuşş yinede
  • Bilal uğraştın ettin boyalara su soğutmana lafm yok ama kapağa yazık olmuş daha doğrusu kapağın işi henuz bitmemiş kapağı nereye biçtirdiysen kalan talaşlarıda aldırıver

Kolay gelsin dostum istediğin gibi oldu sonunda kasan
  • o pencerenin kenarına bi fitil falan dön bari gerçekten rezil duruyor...

tt nin fan kontrol cihazını radyatörün üzerine değilde keşke kasanın önüne biyere koysaydın. orada pk şık olmamiş

ya o ortada duran fan ne iş?? onu pleksiye monte etseydin keşke çok komik bi görüntü olmuş.

kabloları falan güzel toplamıisın. o dağınıklığı iyi kamufle etmişsin...

emeğe saygı. çalışmalarının devamını bakliyoruz
  • zaten daha bitmedi kasam arakdaşlar dün o/c yüzünden widows patladı cöktü onla ugrastım giremedim linkleri hemen düzeltiryorum kamerada herşeyi oraya dökmüş yaw kasa penceresi aslında o kadarda kötü görünmüyor ama düğzelticem bide kasa kabloları fln daha düzenliyicem birde vga blok alıcamktım ondan pk fazla oynamadım hepinize teşekkürler ERGİN ATEŞ SAGOL RESİMLER İÇİNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 21 Haziran 2006; 12:02:24 >
  • bilo affern sana bea uğraşmışsn bşiler olmuş da kapak malesef sana dedm ben o kapak ole durmaz gzl durmuyo die dalga geçiodun dmi benle

yinede gzl gozukuo helal olsn.!!!
  • Kapak dışında herşey güzel ama o radyatörün performansını merak etmiyo değilim...

Ama zaman harcayıp onlarla uğraşıp bişiler yapmışın sonunda işte bu bile takdire değer...

Güle güle kullan
  • ya kapagı düzeltecezde yanlarını neyle düzeltiriz ki yaw bide radyötör iyi yaw 2.93 ghz 1.47v opty 144 idle 32 29 derece arası su ısındıgtan sonra. loadda 38 40 arası degişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 21 Haziran 2006; 12:37:31 >
  • Bi ara iki kardeş stacker ı yan yana getirip kapıştırmak lasım.Bakarız İntel mi Amd mi.Bi de kavga ederiz senle
  • bende gelcem bendebnde kandalf getiririm size bakalım bilonun opty si mi yoksa benim opty mi_??? biri 1.55 de 3ghz biri 1.52 detabi bilo bide ekran kartı alsa adam gbi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.