Şimdi Ara

Buzdolabı Kondanseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Otobuzdolabı ithal edeceğiz gümrük kondanserli olup olmadığını soruyor. Eksi derecelere kadar inebiliyor bu buzdolapları, kompresörlü falan. Genelde kondanser olur mu? Veya bunda olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?



  • Hocam aldığınız firmadan ya da üretici firmadan bilgi alsanız daha mantıklı olur. Burdan daha adını bile paylaşmadığınız ürün için böyle detay bilgi isteyip gümrüge başvuracaksanız siz hiç girmeyin bu ithalat işlerine.

    Kusura bakmayın açık konuştum ama gerçekten herkes her işi yapmasın. Sonra ithal ettiğiniz ürünün arkasında da duramazsınız siz bu haliyle.
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    İşimiz bu zaten hocam. Ben firma çalışanıyım. Şahsi merakım için sordum. Üretici firmaya zaten sorduk, Avrupalılar biraz rahat adamlar oldukları için geç cevap yazıyorlar. Tabi sırf bu kandansörün olup olmaması vergiyi ciddi anlamda etkilediği için sabırsız davranıp bilgi sahibi olanlardan bilgi edinmek istedim. Bilmiyorsanız yorum yapmayabilir veya bilmiyorum yazabilirsiniz. "Kompresörlü tüm buzdolapları kondansörlü oluyor"muş. Edinmek istediğim genel bilgi buydu. Yıllardır da getirdiğimiz ürünlerin arkasındayız, gerekirse bire bir değişim de yapıyoruz. Hepsi sınıfının en iyi markalarındandır. Ben yukarda da belirttiğim gibi genel bir bilgi beklediğim için marka belirtme gereği duymadım. Ürünlerin adını merak ediyorsanız da freze.com.tr den bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.