Şimdi Ara

Büyüme Hormonu İle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 17, haftaya boyumla ilgili endokrinolojiye gideceğim. Boyum 1.67 ve 2 yıldır hiç uzamadım. Zaten yaşıtlarımdan hep geriydim, gelişimimde bir aksaklık olduğunu hep fark etmiştim. 4. Sınıfa giderken 1.36 boyum olduğunu hatırlıyorum. Fakat 14 yaşımda birden bire 10 cm’e yakın boy attım ve 1.67 olmuştum. O günden sonra da dediğim gibi ancak 1 cm’e yakın uzamışım. Şimdi sorum bu işlerden anlayan arkadaşlara. Sizce büyüme plaklarım mı kapanmıştır yoksa büyüme hormonumda mı bir sorun vardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.67 boy çok kısa be hocam allah yardımcınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

1.67 boy çok kısa be hocam allah yardımcınız olsun

Normal hocam aşırı kısa değil, takıntı yapmamın sebebi Kara Harp Okulu boy ölçümünde 3-4 cm az çıkabiliyor ve az çıkarsa eleneceğim.

• kardesim bana bi ingiliz anahtarini ver civatalarini gevseteyim biraz bak nasil buyuyosun

Dostum burdan kimse bilemez hastaneye gidip kontrol ettirmen lazim

Edit:Yas 17 uzama 20 21e kadar devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 16 Ocak 2018; 17:19:13 >
  • 10 cm büyüme sağlamışsın bence gerilikle ilgili bir sıkıntı yok ama yine de doktora gitmende fayda var yaşın 17 çünkü sana tavsiyem erken uyu ve süt yerine süt ürünlerini tercih et kalsiyumlu gevrek tüket palamut gibi balıkları haftada 3 gün tüket bal tahin keçiboynuzu pekmezi tüket bu arada bacak çalış bak nasıl atıyorsun 3 cm hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleon_donce

10 cm büyüme sağlamışsın bence gerilikle ilgili bir sıkıntı yok ama yine de doktora gitmende fayda var yaşın 17 çünkü sana tavsiyem erken uyu ve süt yerine süt ürünlerini tercih et kalsiyumlu gevrek tüket palamut gibi balıkları haftada 3 gün tüket bal tahin keçiboynuzu pekmezi tüket bu arada bacak çalış bak nasıl atıyorsun 3 cm hadi kolay gelsin

Kardeşim çok güzel tavsiyeler vermişsin, sağ ol fakat benim sıkıntım şu; neden 2 yıldır uzamıyorum. Süt ve süt ürünleri tüketiyorum, 7-8 saat uyuyorum, protein içeren besinler fazlasıyla tüketiyorum ama tık yok. Gerçekten kafayı yemek üzereyim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.