Şimdi Ara

Büyük risk alıp yurtdışında üniversite mi yoksa mezuna kalıp tekrar calismak mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayatim boyunca pişmanlik duyarim burada okursam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş dayın seni yiyiyor, umut tacirliği yapıyor bu apaçık ortada. kimse bu kadar yardımsever olamaz akraban bile olsa. kal mezuna seneye olmassa o zaman gitmeyi denersin. mesajın yarısında şunu dedi ama dönüş yapmadı var zaten, bu kadar önemseseydi bir an önce işe koyulurdu.
  • Mezuna falan kalma sakin kalma keske benim akrabam olsa bir saniye 0.0001 salise durmam burda orda gidecegin her universite burdan bin kat iyi ve insan gibi yasarsin 1 saniye durursan aklindan zorun vardir nokta

• Lan keske akrabam olsa gelismis bir ulkede

• Annen belli ki dayına kin besliyor hatta kıskanıyor :D ben olsam o riski alıp direk giderdim avusturya diyosun sonuçta...
  • Akrabalara güven olmuyor maalesef. Kimse anne baba gibi olamaz. Annen bile kendi kardeşine güvenmiyorsa, geleceğinle ilgili böyle önemli bir kararı dayının söylediklerine göre alamazsın. Ya seni yarı yolda bırakırsa ne olacak? Ayrıca yurt dışında okuyunca ne oluyor? Orada da güzel okullar var, dandik okullar var. Aynı burası gibi.
  • hocam siz diyarbakırlıydınız sanırım oralarda ensest çok yogun dayınız farklı sebeplerle yanına cagırıyor olabilir bence mezuna kalın
  • Ne ilk senesi la sen 5 senedir sinava giriyon nerdeyse

• mumuş kullanıcısına yanıt
    İlk 500 deki bir okula rahatlıkla girer şartları zor değil okul beleş sadece okuyamazsan atılırsın türkiyenin en iyi okulları ya 500 e giremiyor ya da ucundan giriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olm mal misiniz mis gibi CSB kokuyor

Filozof ve ressam esi varmis da onu misafir etmis de
    Adam boyle kari bulmus da ustune bosamis yok daha neler

20 yildir hic gorusmemisler de. Dayisi evlenirken hic aileden kimse gitmemis yani

Bu cocuk kendi kendine csb uretiyor. Csb uretecegine ders calissa iyi bir yere girerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb falan degil.Size neden bu kadar ulasilmaz geliyor bu anlattiklarim onuda anlamadim

Avusturyaya gitmekten de cazgectim.Tekrar hazirlanicam

• O sözler cidden tutulmuyor. Birine bağlı 4 5 yil okumak. Her gun diken üstünde olmak. Bu is riskli. Çok bunaldiysan 10binden tercih yap git. Ki 10bine bogazicine gidebilirsin. İşletme olmasın amaisletmeden ders alırsın. İyi bir ing ile mezun olur yurtdışına da yükseğe gidersin. Macera arama oraya gidip donersen buraları artik hic hic sevmezsin iyice depresyona baglarsin

• Dayın orda 600 euroyu en fazla 2 haftada kazanıyordur yıllık olarak hiçbir şey değil. Burda dayın seni şöyle yapar böyle yapar diyen hayal gücü gelişmiş veletlere bakma karşına bir fırsat çıkmış git değerlendir. Zaten yardımda bulunmayacak bir insan hiç uğraşmazdı bunlarla

• https://www.youtube.com/watch?v=ItDhgCgGigo

23:00'ı dinleyince sen geldin aklıma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.