Şimdi Ara

büyük konuşmak istemiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda ve çevremde gördüğüm kadarıyla çoğu 12 yaz tatili de dahil olmak üzere 9 ay boyunca sadece ygs çalıştı (istisnalar olabilir) lys ağırlıklı gitmiş biri olarak çoğunun beni ygs de geçeceğini düşünüyorum. onun içindir ki 4 ay sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum.

• 12deyken hep lys çalıştım ygs 60k lys 34k oldu anca ilk sınav iyi gelmezse ben lys adamiyim yeeaaa havaları her zaman tutmayabiliyor ama kötü yapmamışsın yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

12deyken hep lys çalıştım ygs 60k lys 34k oldu anca ilk sınav iyi gelmezse ben lys adamiyim yeeaaa havaları her zaman tutmayabiliyor ama kötü yapmamışsın yine de

12 deyken hep ygs çalıştım ygs 28 k lys 45 k oldu ilk sınav iyi olsa da ..... benimde durum böyle

şaka bi yana haklısın aslında. ygs 30 dan yukarı geldi mi sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexamethylenediamine

quote:

12deyken hep lys çalıştım ygs 60k lys 34k oldu anca ilk sınav iyi gelmezse ben lys adamiyim yeeaaa havaları her zaman tutmayabiliyor ama kötü yapmamışsın yine de

12 deyken hep ygs çalıştım ygs 28 k lys 45 k oldu ilk sınav iyi olsa da ..... benimde durum böyle

Eşit çalıştıysak?

• hexamethylenediamine kullanıcısına yanıt
    Ben de kardesim, 1000 kez dedim ygsye calismayin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

quote:

Eşit çalıştıysak?

sakin ol 12 çalıştıysan alırsın emeğinin karşılığını. istisnalar olabilir dedim zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eşit çalıştıysak?

sakin ol 12 çalıştıysan alırsın emeğinin karşılığını. istisnalar olabilir dedim zaten.

Daha çok 12 çalıştım hocam ama ygs çalışmasaydım 300ü geçemezdim bu da bir halta yaramazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takanze kullanıcısına yanıt
    bana da demişlerdi 12. sınıfta dikkate bile almamıştım ama sonuç bu işte. bir senedir evdeyim
  • Son 50 güne kadar lys ağırlıklı gittim. İntegral hariç hepsi 2-3 kaynaktan bitti. Son 50 gündür sadece ygs çalışıyorum. Organiği unuttum galiba sizce sınavdan sonra hepsini tekrar hatırlarmıyım? 50 gün boyunca çalışmamam büyük bir hata olmuş mu? Gideri çok olmuş mudur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eşit çalıştıysak?

Daha çok 12 çalıştım hocam ama ygs çalışmasaydım 300ü geçemezdim bu da bir halta yaramazdı.

lise boyu yatmanın sonuçları aynısı bende de vardı.

• 12'yim. Tanıdığım tüm 12'ler yaz boyunca sadece LYS kastı. Dersanede LYS kursu vardı.
    Şimdi genelleme yapmam doğru olur mu ? 2,5 milyondan bahsediyoruz. Bin kişinin de LYS çalışmadığını bilsen yine de genelleme yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanmacit

12'yim. Tanıdığım tüm 12'ler yaz boyunca sadece LYS kastı. Dersanede LYS kursu vardı.
    Şimdi genelleme yapmam doğru olur mu ? 2,5 milyondan bahsediyoruz. Bin kişinin de LYS çalışmadığını bilsen yine de genelleme yapamazsın.

sana mı soracağım genelleme yapıp yapmayacağımı ben benim çevremdekiler dedim tanıdıklarım ve forumda gördüklerim. siz şu parantez içindeki kısım olabilirsiniz

İSTİSNA!!
  • bende öyle yapmayı düşündüm ama geçen sene aklıma lys zamanları geldi sonra şubatta toparladım tekrar lys yi.

kolay hatırlayacağını düşünüyorum. organiği bi okusan tamam zaten.
  • hexamethylenediamine kullanıcısına yanıt
    Doğru, bana mı soracaksın genelleme yapıp yapmayacağını ?
    Yav tamam anlıyorum sinirlisiniz. 1 yılınız gitti de. Kendini avutmanın doğru olmayacağını anlatmak istedim sadece. En fazla hazirana kadar avutursun, sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanmacit

Doğru, bana mı soracaksın genelleme yapıp yapmayacağını ?
    Yav tamam anlıyorum sinirlisiniz. 1 yılınız gitti de. Kendini avutmanın doğru olmayacağını anlatmak istedim sadece. En fazla hazirana kadar avutursun, sonra ?

güldürdün amacım kendimi avutmak olsaydı buraya daha farklı şeyler yazardım emin ol. bu yazıyı bu sene ve geçen seneki gözlemlerimden yola çıkarak yazdım. söylediklerimin arkasındayım.
    1 sene kayıp mevzusuna gelirsek , ben ona bir sene kayıp olarak bakmıyorum. Hayatımın geri kalanını kazanmış olarak bakıyorum.
  • kardeşim sen 3 ay çalışırsın ama beynin anlar sınavda yaparsın
    o adam 2 yıl sınavda kötü gelir sonucu bunun ınavdaki psikolojik duruma göre değişir ,
    ve en büyük neden ise allahın hakkımızdaki taktiridir sen istediğin kadar çalış allah nasip etmesse etmez
    o yüzden o çok çalıştı bu çok soru çözdü beni eçicek diye bir şey düşünmeyin son söz kula ait değildir.
  • Neden salak salak konular açılıyor surda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Neden salak salak konular açılıyor surda

neden salak salak yorumlar yapılıyor konu ya.
    yorum yapmak zorunda değilsin.
  • Beni de kandırdılar ygs çalışma lys çalış diye ygs çalışmadım lysyede ocakta başladım ygs denemeleri berbat ötesi. Sanırım mezuna kalacağım hedef 20 k (mf4)
    Gelecek sene için 20K çok mu zor beyler. YGS de 40-50 neti 1 senede 110-120 ye çekemez miyim?
  • Ciddi misin bilmiyorum ama 40-50 neti 130 bile yapabilirsin 1 senede .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.