|
Büyük i harfinin yasaklanması gerekmesi

-
-
l (L) , I (i) harflerinin karışması bence daha can sıkıcı. Gayet güzel alfabemiz var çamur atma :-) -
Bir üstteki arkadaşın belirttiği gibi l ve I karışabiliyor. Adam gayet haklı hiç laf atmayın.
-
İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ çıldır İİİİİİİİİİİİİİİİ kudur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
l (L) , I (i) harflerinin karışması bence daha can sıkıcı. Gayet güzel alfabemiz var çamur atma :-)"Alfabemiz" derken?
Latin misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim yabancılarda işi gücü bıraktı İ harfini düşünüyor.
Evet -
HADİ ORADAN
quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
EvetTıp oku anadilinde olan çok kelime var.
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044Tıp oku anadilinde olan çok kelime var.
Alıntıları GösterNe boş yapmışsın. Olduğu gibi latin alfabesini kullanmıyoruz, kendi dilimize göre eklemeler çıkarmalar yapmışız. Bu da bizim "alfabemiz" yapıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044"Alfabemiz" derken?
Latin misiniz?
Alıntıları Gösterlaf sokmaya çalışmışsın sanırım da becerememişsin
-
belki de latin harfleri Türk tür ? mesela arap ve fars harfleriyle kullandığımız dil %100 uyuşamıyor latin harfleriyle uyum daha yüksek belki de latin harfleri Türk tür.
-
Türküz birader ! o harf ses fonetiğine göre konulmuş senin estetik kaygıların maalesef düşülmemiş bence :)) ayrıca sevmiyorsan yurt dışı orda kollarını açmış seni bekliyor :))
-
Yabancılar dalga geçermişmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7belki de latin harfleri Türk tür ? mesela arap ve fars harfleriyle kullandığımız dil %100 uyuşamıyor latin harfleriyle uyum daha yüksek belki de latin harfleri Türk tür.
Orhun alfabesini bilmeyen kendini Latin sanmış
𐰆𐰺𐰴𐰣∶𐰖𐰔𐱃𐰞𐰺𐰃
quote:
Orijinalden alıntı: crazywinner3Ne boş yapmışsın. Olduğu gibi latin alfabesini kullanmıyoruz, kendi dilimize göre eklemeler çıkarmalar yapmışız. Bu da bizim "alfabemiz" yapıyor.
Alıntıları GösterAdamlar Latin alfabesini kendi alfabesi sanıyor ama boş yapan benim öyle mi?
Orhun alfabesi nedir bilir misin 𐰆𐰺𐰴𐰣∶𐰖𐰔𐱃𐰞𐰺𐰃
İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ben kendimi latin falan sanmadım o senin ütopyan. latin alfabesi belki Türk tür dedim dilimize konuşmamıza aşırı derecede uyumlu diye dedim.. orhun alfabesini bilmem ama orta düzeyde osmanlıca bilirim...
-
Dedelerimizin mezar tasini okuyamiyoruz huloooooowwww
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
l (L) , I (i) harflerinin karışması bence daha can sıkıcı. Gayet güzel alfabemiz var çamur atma :-)
|
İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ çıldır İİİİİİİİİİİİİİİİ kudur. |
Evet
|
Ne boş yapmışsın. Olduğu gibi latin alfabesini kullanmıyoruz, kendi dilimize göre eklemeler çıkarmalar yapmışız. Bu da bizim "alfabemiz" yapıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X