< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Büyük boyutlu galeri aktarımı / iphone
-
-
Bu sorun yıllardır başımda, istediğim çok basit. Telefonu windows pc takıp sağ tuşa tıklayıp 9xxx adet fotoğraf + videomu bilgisayara almak, bunu yapamadım uzun süredir
Telefonu pc baglayınca ay ay klasörlemiş. ben hepsini tek klasörde görmek istiyorum
intelin uygulaması 100 100 pc ye aktarıyor, sonra takılıyor donuyor.
3utools da da yapamadım.
Kolay yöntemini bulan yazabilir mi ? Bu yüzden sıfırdan ios kurmuyorum.
_____________________________ Polo -
Telefonu windows pc takın, bilgisayarıma girip telefon simgesine sağ tıkladığınız zaman tüm resim ve videoları indir seçeneğini seçmeniz yeterli. Telefondaki resim ve videoları 5dk kadar tarayıp indir seçeneği çıkıyor.
_____________________________ -
Genel klasöre gelip sağ yukarı kısımdaki arama yerine sadece nokta koyuyorsunuz ve enter a basıyorsunuz. Bu işlem tüm klasörlerin içindeki dosyaları otomatik çıkarıyor. Sadece fotoğraflar için de sıralama kısmında türe göre sırala yapabilirsiniz.
_____________________________ -
bende de 18000 tane var ama bu kadar sorun olmamalı ya 5 saat sürdü tam 5 saatte içe aktarım tamamlandı ve birden bomboş bi ekran çıktı kafayı yiyecektim
@Ceann Capall adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Alıntı
metni:Telefonu windows pc takın, bilgisayarıma girip telefon simgesine sağ tıkladığınız zaman tüm resim ve videoları indir seçeneğini seçmeniz yeterli. Telefondaki resim ve videoları 5dk kadar tarayıp indir seçeneği çıkıyor. bunu deneyeceğim hocam, ben direkt windows fotoğraflar uygulamasından içe aktar demiştim 5 saatimi yedi
@zhantkan adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Alıntı
metni:Genel klasöre gelip sağ yukarı kısımdaki arama yerine sadece nokta koyuyorsunuz ve enter a basıyorsunuz. Bu işlem tüm klasörlerin içindeki dosyaları otomatik çıkarıyor. Sadece fotoğraflar için de sıralama kısmında türe göre sırala yapabilirsiniz. Bunu da bilmiyordum deneyeceğim teşekkürler. Telefona tekrar atarken sanırım itunes ile atabilirim klasörü pc ye kopyaladıktan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 7 Ekim 2025; 11:19:17 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı