Şimdi Ara

Büyük boyutlu galeri aktarımı / iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 512 gb olan telefonuma bir sene önceki iCloud yedegimi yükledim ve bu yedekten sadece fotograf ve videolarımı bilgisayarıma alıp sonradan telefonu sıfırlayıp tekrar sadece bu galeriyi telefona almak istiyorum windows fotoğraflarda denedim 5 saat beni bekletti tek tek tüm dosyaları içe aktardı en sonunda bütün fotoğraflar kayboldu pcden hiçbirini göremedim bunun için en kolay pratik yöntem nedir?

Elimde MacBook’ta var ama o 256 gblik benim fotolar 244 gb oraya alamiyorum :(

Bu kadar basit bir işlem için 5 saatim hiç oldu kafayı yiyeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu sorun yıllardır başımda, istediğim çok basit. Telefonu windows pc takıp sağ tuşa tıklayıp 9xxx adet fotoğraf + videomu bilgisayara almak, bunu yapamadım uzun süredir

Telefonu pc baglayınca ay ay klasörlemiş. ben hepsini tek klasörde görmek istiyorum

intelin uygulaması 100 100 pc ye aktarıyor, sonra takılıyor donuyor.

3utools da da yapamadım.

Kolay yöntemini bulan yazabilir mi ? Bu yüzden sıfırdan ios kurmuyorum.

• Telefonu windows pc takın, bilgisayarıma girip telefon simgesine sağ tıkladığınız zaman tüm resim ve videoları indir seçeneğini seçmeniz yeterli. Telefondaki resim ve videoları 5dk kadar tarayıp indir seçeneği çıkıyor.

Genel klasöre gelip sağ yukarı kısımdaki arama yerine sadece nokta koyuyorsunuz ve enter a basıyorsunuz. Bu işlem tüm klasörlerin içindeki dosyaları otomatik çıkarıyor. Sadece fotoğraflar için de sıralama kısmında türe göre sırala yapabilirsiniz.

bende de 18000 tane var ama bu kadar sorun olmamalı ya 5 saat sürdü tam 5 saatte içe aktarım tamamlandı ve birden bomboş bi ekran çıktı kafayı yiyecektim

@Ceann Capall adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Alıntı

metni:
    Telefonu windows pc takın, bilgisayarıma girip telefon simgesine sağ tıkladığınız zaman tüm resim ve videoları indir seçeneğini seçmeniz yeterli. Telefondaki resim ve videoları 5dk kadar tarayıp indir seçeneği çıkıyor.

bunu deneyeceğim hocam, ben direkt windows fotoğraflar uygulamasından içe aktar demiştim 5 saatimi yedi

@zhantkan adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Alıntı

metni:
    Genel klasöre gelip sağ yukarı kısımdaki arama yerine sadece nokta koyuyorsunuz ve enter a basıyorsunuz. Bu işlem tüm klasörlerin içindeki dosyaları otomatik çıkarıyor. Sadece fotoğraflar için de sıralama kısmında türe göre sırala yapabilirsiniz.

Bunu da bilmiyordum deneyeceğim teşekkürler. Telefona tekrar atarken sanırım itunes ile atabilirim klasörü pc ye kopyaladıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 7 Ekim 2025; 11:19:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.