Şimdi Ara

BÜYÜK BİR TAKAS YAPTIM HORN CROSSBOW+10 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
12.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bebemisin nesin.Ardreamde okçuda 2150 atak Paperde değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

quote:

Orjinalden alıntı: budbundy

quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

CS + SHard +8 e ver.ADam vazgeçicek sonra.

Şakamısın sen +8 cs nin 450 ytl oldugu bi serverrdan bahsediyosun.Hiç bir zaman sahip olamadıgını için mi bu kadar gözünde yüksek +8 shard

+8 cs 450 ytl mi +0 i 500 ytl siz nerden buluyorsunuz bu kadar ucuz bu itemleri

Eger bi internet kafen varsa o kadar kolayki herşey.+0 500ytl üstünde olabilir ama + olarak yükseldikçe fiyatı düşer.Ters orantı

YAPMAYIN ETMEYİN +0 CS NIN +8 CS DEN DAHA PAHALI OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN...EE BEN SİZİNLE NASIL TARTIŞİYİM YAPTIĞIM TAKASI...DAHA BİR KAÇ AY ÖNCE +8 CS 900 YTL YE SATILDI GENE BU FORUMDA( ARESTE)

• quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

Yaptığın Doğru Bişi Bende Olsam Şikayet Ederdim AMa Kendini Bişi Sanıp Millete YTL Cocuğu Zırt Zurt Cümleler Kullanan Bebelere Tahamül Edemiyorum.Ben Sadece Bir YoruM Yaptım..Dalga Gecmedim..
    Şikayetin İcin Teşekkür Ediyorum Herkez Adabını Bilip De Yorum Yapsa.Dimi

Senin anne babana gerçekten acıyorum.Cocukları bişeyden eksik kalmasın diye 3-5 kuruş para veriyorlar sende bunları oyuna harcıyosun.Şimdi senin tüm terbiyesizliginie ragmen cevap veriyorum sana.Yukarıda sahibi acıkladı itemlerini +9 fp seti var.Takılarını bende bilmiyorum char benim degil cünkü.14dex 2hp de olabilir 16dex3 hp de.Bu arada bendeb büyüksen dogum tarihini neden gizledin onuda acıklarmısın?

budbundy ;
    Tanıdıkların varsa cs yi 300 ytl yede bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

quote:

Orjinalden alıntı: southgate

Ordaki ss de +9 2 parça fp var 3 parça olanı var bende hatta şuan 4 parça ama oyuna giremiyorum pre yok ss alıp atıcam pathoslu 2150 ap oluyor...Buda 2000 i aşmış ap

CoK Komiksin
    Kendini Kandırdın Milleti Kandırmaya Kalkma..KSC At Bakalım Stat Bonusları CoK Abartmışın Lamer xD

Arkadaşım neden yalan atsın ? Resimdeki şahıs beramusta oynuyor arada konuşuyorum bu elemanla !

• cevapları okudumda oklardan anlayanlarda anlamayanlarda sallamışlar.
    1- archer için ap önemlidir en iyi apyi hangi bow werirse o iyidir.
    2- bütün bowlar slowdur. yani hepsi aynı hızda ok atar. şu hızlı bu yavaş diye bişey yok!
    3- ib+9da 141 ap var. horn+10da 142 ap ve adama sc ile extra 150 atack vermiş buda demektirki. ib9 bunun yanında halt etmiş.
    4- horn+10 diyor. [[ boru deil +10 ]]
    5- verdiği itemlerle asla ib+9 kimse vermez. ama ib9dan daha iyi bir bow almış.

HAYIRLI OLSUN. lvl atlayıp 70 ol. czde damage tadına var.
  • buda DOĞRU. +1
    quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

YTL OLARAK ZARAR FAKAT KULLANACAKSAN ESTİRİR ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kondur2002

cevapları okudumda oklardan anlayanlarda anlamayanlarda sallamışlar.
    2- bütün bowlar slowdur. yani hepsi aynı hızda ok atar. şu hızlı bu yavaş diye bişey yok!
    3- ib+9da 141 ap var. horn+10da 142 ap ve adama sc ile extra 150 atack vermiş buda demektirki. ib9 bunun yanında halt etmiş.

oh be sonunda anlayan biri çıktı ,,,valla insanlarla sağ el sol el kavgasi bile yaptım...hayatında hiç okçu olmamış sağ el sol farketmez,,atack sc etkilemez diyorlar...sonrada hayatının kazığı diyorlar.... cs+0+shard+8 e verecektim nerdeyse burdaki yorumlar yüzünden serverin en iyi oku yaw...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kondur2002

cevapları okudumda oklardan anlayanlarda anlamayanlarda sallamışlar.

oh be sonunda anlayan biri çıktı ,,,valla insanlarla sağ el sol el kavgasi bile yaptım...hayatında hiç okçu olmamış sağ el sol farketmez,,atack sc etkilemez diyorlar...sonrada hayatının kazığı diyorlar.... cs+0+shard+8 e verecektim nerdeyse burdaki yorumlar yüzünden serverin en iyi oku yaw...

Verme abi sen kullan.Takılarınıda tamamladınmı coşarsın.Bu arada atack kaç şu an?

• atack şuan 1926 ama hiç bir takı yok...sadece 16 dex 3 hp küpe var...uygun takıları ve +9 fp set bulabilirsem baya çıkar atack..
  • quote:

atack şuan 1926 ama hiç bir takı yok...sadece 16 dex 3 hp küpe var...uygun takıları ve +9 fp set bulabilirsem baya çıkar atack..

takılarını tamamlarsan rol wp falan.Tam sc ile 2500 civarı bişeyler olur sanırım
  • Hayırlı uğurlu 0lsun
  • önemli olan senn bu takastan memnun olman, burda değerlendirme yapan hiçkimse senin ne istediğini ve neye ihtiyacın olduğunu bilemez.

ama bence de çok kötü takas, çünkü ne kadar o item senin için iyi olursa olsun nekadar fazla ap olursa olsun, sonuçta horn cross bow.

bu oyunda +9 cleaver +8 shard'dan çok daha iyi hem daha fazla ap hem daha fazla poison hemde sadece 182 dex ile kullanılıyor ama +8 shard 2 kat daha pahalı cleaver'dan.
  • güzel yay almışsın ama bence o verdiğin itemlerle ib+9 almaya çalışsaydın keşke. hayırlı olsun . hornx in ibye oranla weapon sc avantajı wardır , hız olarakda dezavantajı vardır ( sakın 2side slow demeyin bozuşuruz isteyen alır eline kronometre dummylerde dener 5 dk da hangisi daha fazla r vuracak diye )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TexasRanger -- 24 Mayıs 2008; 18:40:53 >
  • terbiye ve ahlak sınırlarını zorlayarak bu noktaya gelmişsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.