Blue Protocol, Bandai Namco tarafından geliştirilen PVE ağırlıklı ve F2P bir Anime MMORPG'dir. Büyük bir şirket tarafından yapıldığı için bu oyun hakkındaki beklentilerim yüksek, şuan Japonya'da betada ve seneye global'de de çıkması bekleniyor. Yeni sınıflar eklenecek ama şuan oyunda 4 sınıf var: Aegis Fighter, Twin Striker, Blast Archer ve Spellcaster. Sistem gereksinimleri: https://www.mmobyte.tv/wp-content/uploads/2020/10/blue-protocol-specs.jpg < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 15 Şubat 2021; 14:23:32 > |
Büyük bir Anime MMORPG geliyor. (Blue Protocol)

-
-
Bu japon oyunları hep ağırlıklı P2W oluyor daha şaşmadı.
4 Sınıf günümüz MMORPG'si için çok az. Her sınıfın oyuna bambaşka bir etkisi varsa göz ardı edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 15 Şubat 2021; 16:51:46 > -
Duyduğum kadarıyla kozmetik ürünler ve bazı kolaylıklar satılacak ve p2w olmayacağı vaat edilmiş, umarım olmaz.
11 sınıf daha eklenecekmiş.
-
2 yıldan beri SoulWorker oynuyordum. 4000 saatten fazla oyun sürem var fakat oyunun avrupada yayın haklarına sahip olan Gameforge firması nisan sonunda sunucuları kapatma kararı aldı. Böylelikle Blue Protocol u deneme fırsatım olacak. Uzun zamandan beri takip ettiğim bir oyundu. Umarım oyunun avrupa çıkışı uzun sürmez ve uzun soluklu bir oyun olur. Zira anime tarzı oyunlar çok kısıtlı bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Hem anime izleyicisi olacaksınız hem de mmorpg oyun türüne aşina olacaksınız. Heyecanla bekliyorum.
-
Sanırım bundan önce bu tarzdaki en büyük oyun olarak PSO-2 vardı. Oradan epey oyuncu gelir, ff-xıv oynayanların bir kısmı da gelir, bazı eski oyunlardan da gelenler olur. WOW etkisi yaratmayacak olsa da oyuncu sayısı fazla olacak.
Genshin Impact oynayanların da büyük bir kısmı gelir:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 20 Şubat 2021; 21:30:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X