Şimdi Ara

Bux ta fake üyelik açma yolu(bedava para kazanma yolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında açıklandı ama ben yinede güzelce açıklayayım dedim 2 yöntem var biri int explorer da diğer mozilla

int explorer:

araçlar>inernet seçenekleri>orda temporary internet files ı göreceksiniz tamamlama bilgisi sil deyin>üyeliği açın tavsiyeye nikinizi yazmayı biliosunuzdur>açtıksan sonra yine azönceki taktik

mozillada dahada kolay:

araçlar>özelverileri temizle>çerezlere tik koyun temizle deyin açın üyeliğinizi>yine silip açın

umarım açık olmuştur

• yanlız bunu bulunması çok kolay ıp ile seni bulabilir ler hesapları silerler hatta bide dolandırıcılıktan dava bile açabilirler çünkü bunlar öyle basit oyunlar gibi diil büyük şirketler
  • seni buldularda dava açmaları kaldı pc yenilediğinde hemen deişiyoki ip
  • Hadi ya vallamı ?!?

İe yolunu ben vermiştim mf yolunuda diğer topicdeki başka birisi vermişti
    Bulmak zor oldumu ayrıca diğer topicde yazıyor neden bosu bosuna topic actınki ?

Topic tarafımdan sikayet edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 13 Eylül 2007; 20:02:37 >
  • bu yazıyı görmedin galiba

slında açıklandı ama ben yinede güzelce açıklayayım dedim

biliyorumda ben bile zor gördüm o msjları açık olsun die bu topici açtım çünkü çoğu kişi sordu nsl oluyo die
  • DİKKAT!!www.anonymouse.org adresine girip English'i seçin oradaki kutuyahttp://www.bux.to yazın böylece ip nizi değiştirmiş proxy kullanmış olacaksınız.Eğer ip nizi değiştirmezseniz yetkililer aynı ip den bir den çok hesap açıldığını çakabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: czkkrzm

DİKKAT!!www.anonymouse.org adresine girip English'i seçin oradaki kutuyahttp://www.bux.to yazın böylece ip nizi değiştirmiş proxy kullanmış olacaksınız.Eğer ip nizi değiştirmezseniz yetkililer aynı ip den bir den çok hesap açıldığını çakabilirler

her üyelik açtığımızda bunu yapmamızmı gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet her böylece her seferinde yeni bir ip niz olacak
  • anoymuose la girerken üye kodunu yazıyorum hiç bir zmaan o login olurkenki yazdığımız kodu kabul etmiyo
  • adam gibi yapın dolandırıcılık yapmayın derim proxy server'inden senin ip ini bulurlar o tarihde telekomdan o ip yi hangi adres olarak bulup dolandırıcılık davası da açabilirler.
  • Yahu siz bu yetkili işini neden bu kadar taktınızki nerdeyse herkez cerezleri silme taktiğini kulanıyor fakat ben daha kimsenin banlandığını duymadım ve duymamda cok mantıksız olur.O adamlar sizin tıkladığınız reklamdan kim bilir kaç para alıyorlar size 0,01 referanslarınızada 0,10 veriyorlar galiba yani ban gibi bir durum olmaz ama siz genede fazla para bulundurmayın
  • üyeliğide silemiom

dava açılırsa napcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 13 Eylül 2007; 22:59:46 >
  • Benden bilgilendirmesi vallahi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypsee

üyeliğide silemiom

dava açılırsa napcaz

Bişey olmaz ya korkma.
    Kaç kişi yapıyordur bunu, herkese dava açacak değillerya !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

Yahu siz bu yetkili işini neden bu kadar taktınızki nerdeyse herkez cerezleri silme taktiğini kulanıyor fakat ben daha kimsenin banlandığını duymadım ve duymamda cok mantıksız olur.O adamlar sizin tıkladığınız reklamdan kim bilir kaç para alıyorlar size 0,01 referanslarınızada 0,10 veriyorlar galiba yani ban gibi bir durum olmaz ama siz genede fazla para bulundurmayın

peki sence sana sahtecilik için açtıkları davadan ne kadar kazanırlar 0.01 dolar için bi sürü hesap açmaya gerek yok sora adamlar daya dımı 10 bin dolarlık davayı görürsünüz

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Yahu siz bu yetkili işini neden bu kadar taktınızki nerdeyse herkez cerezleri silme taktiğini kulanıyor fakat ben daha kimsenin banlandığını duymadım ve duymamda cok mantıksız olur.O adamlar sizin tıkladığınız reklamdan kim bilir kaç para alıyorlar size 0,01 referanslarınızada 0,10 veriyorlar galiba yani ban gibi bir durum olmaz ama siz genede fazla para bulundurmayın

peki sence sana sahtecilik için açtıkları davadan ne kadar kazanırlar 0.01 dolar için bi sürü hesap açmaya gerek yok sora adamlar daya dımı 10 bin dolarlık davayı görürsünüz

Bunu tek yapan biz değiliz.Ayrıca belki aynı ipden bir cok kisi baglanıyor

En basitinden baglattıgım 24 mb internetim var ve internet cafemde 20 bilgisayar var.Sence adamlar bunu goze alabilirlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 13 Eylül 2007; 23:17:00 >

• quote:

• quote:

emin olamıyorum bi bekleyelim bakalım
  • saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.