Şimdi Ara

Buuuum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 24 Temmuz 2015; 2:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura kesiyor mu diye sor. Şayet ürüne özel fatura ve garanti belgesi varsa alınabilir. Ayni kulaklık var bende 15 USD para odedim.

• Fiyat iyi banada lazim boyle bjrsey ama bu urunlerde cok cakma oluykr siteye bakin alt modelleri daha ucuza var saticiya sordugunuzda yan sanayii diyor...

N11 de varsa orjinal ise daha iyguna alinabilir

• Marka diğer yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun kıyamet gibi çakması var piyasada orjinal mi acaba eğer orj ise fiyet çok iyi
  • n11 de en düşük fiyat 170 tl eger orijinal ve faturalı ise 1 adette ben alırım.
  • LG TONE+ HBS-800 Bluetooth Kulaklık
    TİTREŞİMLİ
    MÜKEMMEL TASARIM
    MÜKEMMEL SES KALİTESİ
    EN UYGUN MÜKEMMEL FİYAT
    KUTUSU VE YAZISI OLMADIĞI İÇİN BU FİYATADIR
    KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜN

Hadi kutusuz orjinal tamamda yazısız orjinal nasıl oluyor ki? Üretirken LG yazmayı mı unutmuşlar? Enteresan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunların Tr de orjinalini bulmanız biraz zor, ben amazondan getirtmiştim.
    Daha önce n11 den konudaki ürünü almıştım, kutusu, ürün vs orjinal lg gibi duruyordu fakat youtube da yaptığım karşılaştırmalarda çakma olduğunu anlayıp iade ettim.

amazondan getirttiğim hbs 750 modelini tavsiye ederim. çok güzel bir kulaklık.
  • Deneme fırsatım olmadı fakat videolardan vs. gördüğüm kadarı ile pek sağlam ürün imajı oluşmadı bende bu ürün için kablo kısmı kopacakmış gibi her an. Spor yaparken kullanılınca kulaktan düşer gibi duruyor.
    Belkide güzel üründür ama tahmin ediyorum sadece.
  • quote:

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜN

Bu ne demekse artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

quote:

KESİNLİKLE ORJİNAL ÜRÜN

Bu ne demekse artık.

arkadaş da yukarda belirtmiş, çakma olması muhtemel
    zaten ebayda falan 40-50 dolar arası, ordan alınabilir
  • alanlar yorum yapmış zaten

LG TONE+ HBS-800 Bluetooth Kulaklık Siyah

merhaba ürün orjinal değil fakat birebir aynısı ses kalitesi olarak lg yi tutmasa bile tamamen her işinizi görür tabiiki bu fiyata kaçırmayın derim fiyat yarı yarıya

i***o ( 80 )

08/05/2015

Ürün orjinal çakması ama süper bas tiz mükemmel üzerinde lg yazmıyor kutusu yok ama fiyat performans10 üzerinden 9 2 katı fiyat vermek istemiyorsanız mükemmel bir ürün

nuriknaim ( 19 )

24/04/2015

Ürün sahte fatura kutu yok. Yurtdışından ucuza getirip satıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sakın alışveriş yapmayın.
    antikaci011: Urunu alip orjinal oldugunu bilip sesinden memnun kalip iade etmediginizide yazsaydiniz keske 23/04/2015
    freezer80 ( 52 )
    23/04/2015

LG TONE+ HBS-800 Bluetooth Kulaklık Beyaz
    Garanti belgesi yok,kutusu,LG logosu yok;ürünü LG mağazasında test etmiştim daha önce .Orjinal olduğundan şüpheliyim.Neden bunları yazdım;çünkü ilanda bunlara bakarak aldım;tek olumlu yanı hızlı gönderi,vaad edilen gibi çıksaydı 7-8 adet daha alabilirdim.
    antikaci011: Daha önceden de belirttigim gibi isteklerinizi mağazalarda 300 tlye aynı ürünle karşılıyor. Ikisinde de aynı ses var(JBL) 21/04/2015

• Ayni urunu ben kullaniyorum kalite ve cekim gucu ve sarj suresi konusunda sorun yok ama bu fiyata satilmasi imkansiz bu urunun. Ben Amerika da yasiyorum burada ortalama 60-70$ a bulabiliyorsunuz. Ben ebay gibi sitelere guvenemedim newegg den satin aldim. Cakmalarini 12$ a satiyorlar.
  • marka LG ses kalitesi JBL.. zort
  • Lg Mecidiyeköy servisinden dolar bu kadar yüksek değilken pazarlıkla 180'e aldım. Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum. Ses kalitesi süper. Esneme payı olduğu için cebe çantaya giriyor, kırılma derdi yok. Bir üst modeline sakın girmeyin makaralı olunca kopma sıkıntısı ve sabit sert bir malzemeden olduğundan kırılma şansı yüksek.
    Kullanım ile ilgili yada başka sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• selam,

hbs 700 kullanıyorum. 2 seneyi geçti alalı. (1 önceki model)

Çekimde sorun yok. Şarjı uzun gidiyor ve klasik micro usb kullanıyor. Ebaydan aldım. Zarfta geldi. O zamanlar için 80$'a almıştım gümrük vs takılmadı.

Telefon olarak kullanımı süper ama bunun dışında nereden kullanacağın önemli. Evde takılırken ok kullan ama koşuda olmuyor.

Fitnessta da yatarak yaptığın hareketlerde boynundan düşüyor (mekik, bench press gibi) Ona göre al.

Bu olumsuzluklar dışında güzel alewt. Bendekinin bası çok iyi değil, sesi de çok yüksek değil ama işlevselliği üst düzey. Çok memnunum.

http://www.rectatech.com/lg-hbs-700-bluetooth-stereo-headset-black?___store=tr

• Beyaz rengi var. İşim dolayısıyla ayda 3000 dakika konuşan biri olarak, sabah evden çıkarken 9'da açıyorum gece 11-12 gibi kapatıyorum 2 gün gidiyor. Müzik dinlemiyorum. Günlük 2 saat ortalama konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLes -- 19 Mayıs 2015; 15:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

Hbs 800 almayı düşünüyordum birde samsung gear circle hoşuma gitti bu kulaklık nasıl acaba kullanan var mı sizce hangisini almalıyım

Kullanan yok mu acaba bu kulaklıkları hangisini almalıyım ses hangisinin daha iyi acaba deneme imkanım olmadığı için burdan soruyorum

Circle çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.