Şimdi Ara

Bütün WOD oyun içi sinematikleri (SPOILER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://us.battle.net/wow/en/blog/15968415/spoiler-alert-warlords-of-draenor-in-game-cinematics-9-19-2014

Hepsini izledim ciddi ciddi film gibi olmuşlar. Mükemmel tek kelime ile.

En güzelide bu. Nagrand finali Garrosh vs Thrall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 19 Eylül 2014; 13:09:17 >

• Talador finali de çok iyi. Y'rel ne güzel bi hatunmuştu ya :D
  • Frostfire Ridge Finalinde tüylerim diken diken oldu
  • Bu videolar bi bendemi açılmıyor..
  • Thrall dördüncü element olan toprağı bükerek gerçek bir avatar olmayı başardı. Ancak videoda görüldüğü üzere gözleri kırmızıya doğru döndüğü için iyi avatar yerine karanlık avatar olma yolunu seçmiş
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    racial açtı thrall orada.tabi sonradan pişman oldu çünkü green jesus lakaplı birine yakışmadı o sinir.kendisi de farkındaydı tabi bu durumun ki hiçbir şey söylemiyor o cinematicten sonra konuştuğunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talador harikaydı. Y'rel`i ilk defa gördüm ama gönlümü çaldı şimdiden.

Khadgar favorimdi eskilerden beri. Bu adamı çok merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Frostfire ridge' cinematic'de kim kendini feda ediyor orclardan ?
  • Blizzard, WoW öldü diyenlere inat her yıl üstüne katarak ilerlemeye devam ediyor. Daha bu çıkmadan diğer expansion'ları beklemeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

Beyler Frostfire ridge' cinematic'de kim kendini feda ediyor orclardan ?

Thrallın babası Durotan. Talador finalinde tekrar görünüyor Y'rel ile birlikte Blackhand e karşı savaşırken.

Edit : Thrallında bir oğlu olacaktı bir zamanlar Cataclysm bittiğinde. Orcların gebelik süreleri 5 yıl mı sürüyor ? Yoksa Aggra bu kirli dünyaya getirmek istemedim diyerek 35 yıl öncesine gidip orada mı doğurmak istedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 21 Eylül 2014; 13:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

Beyler Frostfire ridge' cinematic'de kim kendini feda ediyor orclardan ?

Thrallın babası Durotan. Talador finalinde tekrar görünüyor Y'rel ile birlikte Blackhand e karşı savaşırken.

Edit : Thrallında bir oğlu olacaktı bir zamanlar Cataclysm bittiğinde. Orcların gebelik süreleri 5 yıl mı sürüyor ? Yoksa Aggra bu kirli dünyaya getirmek istemedim diyerek 35 yıl öncesine gidip orada mı doğurmak istedi ?

http://wowpedia.org/Ga'nar

Kendini feda eden bu arkadaştı.

• Garrosh trinket atıp Earthgrab'den kurtulmalıydı, bu nası iş

Şaka bi yana, Thrall'a yakıştıramadım. Mak'gora'da resmen hile yaptı. Mak'gora'da zırh kullanılmaz ve sadece tek silah kullanılır. Ama Thrall zırhlı dövüşüyor, silahını düşürdükten sonra da şaman güçlerini kullanıyor.

Mak'gora esnasında her iki taraftan da en az bir tanık bulunması gerekiyor ama o da yok. Kendi yazdığınız lore'dan da mı haberiniz yok arkadaş
  • Nefarius kullanıcısına yanıt
    Ben yazmadım ki abi bana niye kızıyon ki :( Ama şimdi adam şaman yani, ne yapsın skill de mi atmasın. Garrosh bilmiyor muydu şaman olduğunu. Kanımca çok iyi oldu çok da güzel oldu yani
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Benim serzenişim Blizzard'aydı dostum, oraya bi açıklık getireyim

Eyvallah kullansın da, mak'gora'nın kuralları belli. Savaşta karşı karşıya gelselerdi şaman büyüsünü de kullanırdı, elinde başka ne varsa onu da kullanırdı. Mak'gora'ya çağırıp da öyle yapması bence olmamış.
    Yok hocam zaten öylesine demiştim . O dediğiniz Makgora'ya ne zaman çağırdı, kimler üzerinden çağırdı bilmediğim için çok fazla yorum getiremeyeceğim. Ama okuduğum kadarıyla da adil olması gerekiyormuş 1v1'lerin. O zaman günahsız kul olmaz deyip üstüne yatacağız . Gerçi Thrall haksızlık yapmış olsaydı elementler neden geldiler ki Thrall'ın yardımına, bir de işin o boyutu var.

Düzeltme : Şimdi ne yazdığımı okudum. Yazdıklarımın Mak'gora ile alakası yokmuş, yine farklı konulardan konuşmuşum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 21 Eylül 2014; 20:46:12 >

• Elemanın teki nagrand finali yorumunda kaşları olan tek orc thrall mı diye sormuş. Herşeyi bıraktım aklıma şimdi bi o takıldı

• Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Elementler Garrosh'un ne mal olduğunu bildiklerinden yardım isteğine cevap vermiş olabilirler. Ama onları çağıran yine Thrall, o istemeseydi gelmezlerdi.

Cataclysm'den beri çok bozdu Thrall.

Desenize Thrall da koltuk sevdasına kapılmış
    tamam da şöyle bir durum var, bu bildiğimiz anlamda bir makgora değil.nasıl dersen makgora normalde orcların warchief olmak için yaptıkları bir müsabaka.1v1 oluyor ve zırh giyilmiyor.sadece bir şaman tarafından kutsanmış bir weapon kullanabiliyorsun ve her iki kişi için de şahit bulunması lazım orada.mesela cairne ile garrosh arasında ki müsabaka makgoraydı.o gün magatha ihanet etmese belki de garrosh olmayacaktı ama işte nasip.

neyse işte buraya kadar ki bilgilerin doğru.hatta bundan sonrakiler de doğru ama oraya garroshu infaz için gittiler.bunu garrosh da biliyordu.nasıl dersen daha önceki karşılaşmalarında garrosh sadece thrallı küçümserken bu sefer sitem de etti.makgorayı kazanıp kurtulacağını düşünüyor olsa niye sitem etsin ki? sonuç ne olursa olsun öleceğini biliyordu garrosh ve bu yüzden sitem ediyordu.ha thrallı öldürme amacı da yoktu bence garroshun çünkü thrallı yere attığında son darbeyi indirme imkanı vardı pekala ama o durup son bir kez dalga geçmekle yetindi.sonra da olan oldu zaten.

kısacası bakma sen thrallın makgora dediğine, orcların diline yerleşmiş diye söylenen bir şey bence makgora.amaç kural gözetmeden savaşmaktı yani.garrosh kaçamayacağını bildiğinden varını yoğunu ortaya koymadı.açıkçası ilk defa garrosha üzüldüm bu videoda.daha önce gerek burada gerekse mmoda bir dolu atıp tutmuş olsam da üzüldüm vidoda ki haline garroshun.

ha bu arada garrosh thrallın kolyesini yakalayıp yumruk attığında thrallın kafası patlıyor sandım ilk izlediğimde

• khalef kullanıcısına yanıt
    Hocam mak'gora mak'gora'dırMak'gora'nın kuralları belli. Thrall çıkıp Garrosh'u mak'gora'ya çağırmasa sorun yok. Ama o sinematikten önce Thrall Garrosh'u mak'gora'ya çağırıyor, o halde mak'gora'nın kurallarına uyulması lazım diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.