Şimdi Ara

BÜTÜN ORİJİNAL OYUNLAR 30-35TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fod

kutusun üstünde rus yazıyor zaten, mw2 kaca gelir peki sizde ve left4dead 2?
    starcraft 2 cıkınca da buralarda ol
    arkadas laptoptan desktopa gecerse 1 key de ben alıcam bc 2

MW2'yi sordurdum 30 TL hocam. Elimde hazır 2'şer Assasin's Creed 2 ve Bad Company 2 var. İstek olursa oyun aldırırım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

MW2'yi sordurdum 30 TL hocam.

anlız mw2 nn keyleri sadece bdt için olması lazım bölge ayrımı var rus keylerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

MW2'yi sordurdum 30 TL hocam.

anlız mw2 nn keyleri sadece bdt için olması lazım bölge ayrımı var rus keylerinde

Yok hocam MW2 deki tek sorun oyunun update yapınca rusça olması. O da upload dosyaları ingilizce yapan birinden bulunursa ingilizce oluyormuş ama ben bilmiyorum nasıl olduğunu. Ben rusça oynadım zaten menüler ezberleniyor 1-2 kere girince ''single player, multiplayer, save game, exit vb. yani''. Onun dışında çalışıyor oyun region free.

Orijinalden alıntı: Dividi

L4D2 rusçamı? MW2 yi ingilizce yapmayı bilen varsa paylaşsın lütfen.

Yok sadece MW2 rusça, diğerleri ingilizce.

• Bende MW2 ingilizce var. Steam'ımda yüklü. Başka rusça hesaplı bir steam ile giriş yapmayı denedim ve Steam oyunu baştan yüklemeye başladı benim ingilizc dosyalarıda bozdu. Yani deniliyor rusça mw2 ingilizceye çeviriliyor diye ama "ben çevirdim sorunsuz oynuyorum" diyeni de daha hiç görmedim :)

Modern Warfare 2!nin Orjinal İNGİLİZCE Avrupa versionuda var sadece key olarak ama o 60 TL

Yok hocam MW2 deki tek sorun oyunun update yapınca rusça olması. O da upload dosyaları ingilizce yapan birinden bulunursa ingilizce oluyormuş ama ben bilmiyorum nasıl olduğunu. Ben rusça oynadım zaten menüler ezberleniyor 1-2 kere girince ''single player, multiplayer, save game, exit vb. yani''. Onun dışında çalışıyor oyun region free.

walla olabilir ama benim bildigim kadarı ile ki rus key sitelerinde de belirtilen region free değil sadece btd için.
  • quote:

quote:

walla olabilir ama benim bildigim kadarı ile ki rus key sitelerinde de belirtilen region free değil sadece btd için.

Rus sitelerinde şu şekilde diyor MW2 için, çevirttirdim.

''DİKKAT Şirketin resmi sürüm oyunu 1C - SoftKlab Rusya, BDT ve Baltık ülkelerinde dağıtımı için tasarlanmıştır.

Bu anahtar diğer bölgelerde de çalışır (Region Free), şimdiye kadar sorun yaşandını duymamamıza rağmen diğer bölgeler için garanti vermiyoruz.''

Benimde bildiğim bu siteden ve bir çok siteden CD-Key satıldı bu oyun için ama sorun yaşayan olmadı sanırım.
    Diğer Assasin's Creed 2 ve Battlefield Bad Company 2 de hiç sorun olmadığını biliyorum çünkü kendim alıp oynadım.

• quote:

Benimde bildiğim bu siteden ve bir çok siteden CD-Key satıldı bu oyun için ama sorun yaşayan olmadı sanırım.
    Diğer Assasin's Creed 2 ve Battlefield Bad Company 2 de hiç sorun olmadığını biliyorum çünkü kendim alıp oynadım.

ben butun oyunları ruslardan aldım ve alıyorum orda uzun yllr yasadım bc2 yide ordan aldım ama bc2 de öle bi sınırlama zaten belirti yok.ama mw2 de var..tabiki ne olr ne olmaz garanti etme bencede sonra sıkıntı olmasın derim.kolay gele
  • quote:

quote:

ben butun oyunları ruslardan aldım ve alıyorum orda uzun yllr yasadım bc2 yide ordan aldım ama bc2 de öle bi sınırlama zaten belirti yok.ama mw2 de var..tabiki ne olr ne olmaz garanti etme bencede sonra sıkıntı olmasın derim.kolay gele

Haklısın o konuda hocam, Assasin's Creed 2 ve Bad Company 2 den eminim çünkü kontrolünü yaptım. MW2 de sitede böyle bir uyarı yapılmış herkesin bilgisi olsun, arkadaş haklı. Gerçi ebay'dan gittigidiyordan bu siteden alan bir sürü insan biliyorum ben dahil, şimdiye kadar hiç sorun yaşayanı duymadım. Sorun yaşayanlar bizle paylaşırsa bilgilendirici olur.

• quote:

Haklısın o konuda hocam, Assasin's Creed 2 ve Bad Company 2 den eminim çünkü kontrolünü yaptım. MW2 de sitede böyle bir uyarı yapılmış herkesin bilgisi olsun, arkadaş haklı. Gerçi ebay'dan gittigidiyordan bu siteden alan bir sürü insan biliyorum ben dahil, şimdiye kadar hiç sorun yaşayanı duymadım. Sorun yaşayanlar bizle paylaşırsa bilgilendirici olur.

ewet o iki oyunda sorun yok arkadaşlar gönül rahatlıgıyla sizden alabilir keyi..bc2 nin keyini ben ruslardan aldıgımda bilgi olsun diye paylaşmıştım bi kaç kişiyle rus ajanı yaptılar beni ki satışta degil sadece linkler filan vermiştim.umarım senin başına gelmez..arkadaş güsel bişi düşünmüş ucuza key veriyor tabi ki 2-3 kuruş hakkı ki gercekten rusların ödeme de derdi cok.o karıda hak ediyor.saygılar
  • quote:

quote:

ewet o iki oyunda sorun yok arkadaşlar gönül rahatlıgıyla sizden alabilir keyi..bc2 nin keyini ben ruslardan aldıgımda bilgi olsun diye paylaşmıştım bi kaç kişiyle rus ajanı yaptılar beni ki satışta degil sadece linkler filan vermiştim.umarım senin başına gelmez..arkadaş güsel bişi düşünmüş ucuza key veriyor tabi ki 2-3 kuruş hakkı ki gercekten rusların ödeme de derdi cok.o karıda hak ediyor.saygılar

Çok teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirme için, umarım benim başıma gelmez dediğin gibi. Bu arada oyunları Ukrayna'da okuyan arkadaşım alıyor siparişe göre, saygılar.

• hayirli satislar bol günesler ;) pm ile bc2 stok adedini bildirirsen, birde sadece havale mi aliyorsun paypal yok mu ?
    bu arada MW2 rusca key alirsaniz pisman olursunuz (arkadasim satisini baltalamak amacli söylemiyorum yanlis anlama) ben askerden arkadasim 2 hafta izne gelicek diye ona rusca key aldim bayagida ucuzdu. ingilizce yapiliyor ama sadece belli bir zaman o sekilde kaliyor sonra gene ruscaya ceviriyor ve cok külfetli is. genelde kotali interneti olanlar icin hicte akillica bir is degil. arkadas yapti ugrasti halletti ama ömürlük olmuyor. eger getirtebilirse arkadas ingilizce getirtsin talebe göre. yoksa size yaramaz rusca keyler.

NOT: Bahsettigim olay sadece MW2 icin gecerlidir. Bad Company 2 icin bu tür sorun yok. MW2 Steam'e bagli calistigi icin yükleme ve dil ayarlarinda sorunlar olusuyor. Bad Company 2 Steam'e bagli olmadigi icin yüklemede istediginiz dili seciyorsunuz ve hic bir sekilde de sorun olusturmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 21 Mart 2010; 5:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _janissary_

hayirli satislar bol günesler ;) pm ile bc2 stok adedini bildirirsen, birde sadece havale mi aliyorsun paypal yok mu ?
    bu arada MW2 rusca key alirsaniz pisman olursunuz (arkadasim satisini baltalamak amacli söylemiyorum yanlis anlama) ben askerden arkadasim 2 hafta izne gelicek diye ona rusca key aldim bayagida ucuzdu. ingilizce yapiliyor ama sadece belli bir zaman o sekilde kaliyor sonra gene ruscaya ceviriyor ve cok külfetli is. genelde kotali interneti olanlar icin hicte akillica bir is degil. arkadas yapti ugrasti halletti ama ömürlük olmuyor. eger getirtebilirse arkadas ingilizce getirtsin talebe göre. yoksa size yaramaz rusca keyler.

NOT: Bahsettigim olay sadece MW2 icin gecerlidir. Bad Company 2 icin bu tür sorun yok. MW2 Steam'e bagli calistigi icin yükleme ve dil ayarlarinda sorunlar olusuyor. Bad Company 2 Steam'e bagli olmadigi icin yüklemede istediginiz dili seciyorsunuz ve hic bir sekilde de sorun olusturmuyor.

teşekkürler öncelikle :) pm attım. Vakıfbank bankomatiklerinden ücretsiz kartsız işlem ile de gönderilebiliyor. Paypalda var isterseniz ama kesinti olduğu için 25$'a geliyor. MW2 konusunda haklısın, elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık bütün detayları. Diğer oyunlarda böyle bir sorun olmuyor. Yalnız şahsen ben Türkiyede MW2'nin fiyatını 87 TL olarak biliyorum, dolayısıyla 87 Lira vereceğime çince bile oynarım menüleri de 2-3 yanlış girişten sonra ezberlemiştim zaten. Tamamen tercih meselesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathorn55 -- 21 Mart 2010; 10:38:39 >

• quote:

hayirli satislar bol günesler ;) pm ile bc2 stok adedini bildirirsen, birde sadece havale mi aliyorsun paypal yok mu ?

Aslında oyun rpg oyunu değil hikayeyi anlamak gibi bir sorun yok (multiplayerda) sadece menüler rusça oluyorsa o kadarda sorun değil gibi ama gene mide bulandırıyor

Bu arada oyun alanlar ödemeyi arkadaşa nasıl yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 21 Mart 2010; 12:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

quote:

Aslında oyun rpg oyunu değil hikayeyi anlamak gibi bir sorun yok (multiplayerda) sadece menüler rusça oluyorsa o kadarda sorun değil gibi ama gene mide bulandırıyor

Bu arada oyun alanlar ödemeyi arkadaşa nasıl yapıyoruz?

Garanti ve vakıfbank hesabına tercih ediyorum ama iş bankası ve akbank hesapları da olur. Vakıfbank bankomatiklerinden kartsız işlemden para almadan gönderebiliyorsunuz. Paypal hesabımda var ama kesinti yaptığı için fiyat biraz artıyor paypalda.

• assasin cred 2 yi almak istiyorum ama bana oyunu nerden download edeceğimi nasıl yapacağımı anlatabilirmisin EA downloader falan demişsin. ubisoft oyunu nasıl download edilir bi zahmet anlatsanız

hurda ve çöp satmam almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

assasin cred 2 yi almak istiyorum ama bana oyunu nerden download edeceğimi nasıl yapacağımı anlatabilirmisin EA downloader falan demişsin. ubisoft oyunu nasıl download edilir bi zahmet anlatsanız

Arkadaşım EA Downloader BC2 için, Assassin's Creed 2 için elinde oyunun CD'si yoksa herhangi bir siteden oyunu indirebilirsin, ubisofttan değil, sen beni ekle, yardımcı olurum arathorn5@hotmail.com

• Sisilli arkadaşımıza MW2 CD-Keyi verilmiştir. stalker-1903 ve Kalıpcı arkadaşımızdan Assasin's creed siparişi alınmıştır bu gün için. Arkadaşlar eğer oyun isteyen olursa beklememek için bu gün bana 4'e kadar pm atabilir, arkadaş mağazaya gidecek siparişler için. bende 5-6 gibi eve dönünce cd-keylerinizi hemen size yollayacağım. İyi günler.

• Arkadaştan Call of Duty: Modern Warfare 2 aldım. CD Key'in resimini E-Mail adresime yolladı. Steam'den aktif edip oyunu indirdim, 2 saat kadar oynadım herhangi bir problem yok. Gayet anlayışlı ve iyi niyetli bir arkadaş.

@onurkarci @pixel @goztepeli_TR @anzubesti @sener3e @tesla1907 @KoMiKaZe @yontem07 @TiRaNTx @madlive @nucLear @C£B£LLİ @Murat_çavuş @IeVeN @Nevfel @UzmaN345 @rizeli28 @dogan_95 @
    Erkan07 @merman @pEgaTR @MsTmS @geforcemx @lord_keles @emoçy

Kesinlikle 18 yaş altı kişilerle alışveriş yapmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.