Bildirim
BÜTÜN İSTASYONLARDA SATILAN LPG LER AYNI KALİTEDEMİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lpg dönüşümü yaptırdığım yer bana total'i tavsiye etti, en iyisi o dedi, henüz kıyaslama yapamadım ama bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum iyi oldu açtığın.
shell'den almayı düşünüyordum ama usta total deyince artık totalden almaya karar verdim...
kullananlar önerirse daha iyi olur... -
Ankara Tandoğan meydanı aşağısında Total var. Bi arkadaşım sırf ordan LPG almak için bayağı dolaşmıştı. Neden buraya geldik diyince taksicilerin mekanı olduğunu, onların nerde iyi ise ordan yakıt aldıklarını söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. -
tandoğanın neresinde bu total? eskişehir yolu civarında yokmu? daha yeni takıldığı için hiç gaz almadım da nerede var bilmiyorum... -
VALLA BEN 1 HAFTA ÖNCE PO DAN ALDIMIDI ÇEKİŞ SÜPERDİ MOTORDA BAĞIRMA FALAN YOKTU BUGÜN SHELL' DEN İPRAGAZ ALDIM ARABA ANORMAL DEĞİŞİKLİK GÖSTERDİ MOTORDA ANORMAL BİR SES VE ARABA GİTMİYOR NE İŞTİR ANLAMADIM. -
Kızılay yönünden gelirken Tandoğan meydanından sağa aşağı in, Kazım Karabekir yönünde köprü alt geçtini kullanmadan yukardan git karşı sol tarafta. Ankara Garı önünden gelirsen yine köprüye çıkma sağda kalacak zaten bi sürü taksici görürüsün
Eskişehir yolunda da vardır belki bilmiyorum ama bu Total e çok takılıyor taksiciler bi özelliği mi var nedir.
quote:
Orjinalden alıntı: burak__y
tandoğanın neresinde bu total? eskişehir yolu civarında yokmu? daha yeni takıldığı için hiç gaz almadım da nerede var bilmiyorum...
-
tamam saolasın, adamlar devamlı kullanıyorlar, ordan da aldıklarına göre vardır bir bildikleri, bize de uymak düşer -
habaş gaz la daha fazla km yaptığım kanaatindeyim -
Ama seni Fransız bi firmaya yönlerdirdiğim için pişman oldum
Sen en iyisi Habaş a git daha fazla yol yaparsın öyle diyor bak arkadaş
quote:
tamam saolasın, adamlar devamlı kullanıyorlar, ordan da aldıklarına göre vardır bir bildikleri, bize de uymak düşer
-
quote:
Orjinalden alıntı: EN.ES
-
opet tin lpg sini övüyor arkadaşlar... -
quote:
quote:
tamam saolasın, adamlar devamlı kullanıyorlar, ordan da aldıklarına göre vardır bir bildikleri, bize de uymak düşer
komik olan ne fikrimi söyledim hoşuna gitsin ya da gitmesin
-
Kusura bakma kardeş kızıcak bişey yok sadece neye göre bu yönde kanaatin oluştu bi örnek verseydin bizde faydalanırdık
quote:
Orjinalden alıntı: karahisar
quote:
quote:
komik olan ne fikrimi söyledim hoşuna gitsin ya da gitmesin
-
tabi vereyim örneği habaştan aldığım aynı litre gazla aynı yolda yaklaşık aynı şartlarda 30-40 km fazla gittim bir kaç kez denedim bunu -
arkdaşlar aradaki fark probpan bütan oranından kaynaklıdır.. kışın gazın birisinin oranını arttırırlar yazın düşürürler. şimdi hatırlamıyom ama sanırım propanı arttırıyorlardı kışın.. bu orandan kaynaklanır.. çünkü lpg ye herhangi başka müdahalede bulunmaları çok zor. sonuçta gaz.. borularla taşııypr veya rafineriden direk dolum yapılıyor.. -
en iyisi aygaz euro lpg diye biliyorum..ama her yerde yok nedense.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Salih
en iyisi aygaz euro lpg diye biliyorum..ama her yerde yok nedense..
bana total'i öneren usta aygaz iyidir ama bir iki haftadır bilmem ne (tam hatırlamıyorum) gaz sürdü piyasaya dedi, ondan emin olamıyorum bende... -
Arkadaşlar,
markadan ziyade istasyon sahibinin cibilliyeti çok önemlidir. Bu güne kadar en çok memnun kaldığım gazı Total'den aldım. Ama kullandığım en berbat gazı da yine bir Total istasyonundan aldım.
Kullandığım gaz markaları:
Opet-Aygaz
PO-pogaz
BP-BPgaz
Total-Totalgaz
Shell-Autogas veya shell gas
Shell- İpragaz (Eski TürkPetrol)
Habaş
Genel konuşmak gerekirse, hepsinden de memnun kaldığım oldu. Yani arabanın çekişine, gidişine negatif bir etkisi olmadı. Ama gaz alırken genellikle marka yerine güvenilir bir istasyon olmasını ve genellikle taksilerin aldığı istasyonlar olmasını tercih ettim. Ama taksi şart değil, güvendiğim ve bildiğim istasyondan gaz alırım.
Totalin gazından çok memnun kaldım. özellikle Total Doco Altunizade istasyonundan ve Total Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kavşağı özellikle memnun kaldığım istasyonlardır. (çok memnun olduğum başka istasyonlar da var ama neden özellikle Totalden bahsettiğimi az sonra anlarsınız)
En berbat gazı da (daha doğrusu şikayetçi olduğum tek gazı da) yine başka bir Total istasyonu olan Yatağan total'den aldım. (Muğla yönünden Yatağana girerken, Milas-Bodrum ayrımına gelmeden sağda) Araba resmen yığıldı kaldı. Öyle ki Yatağan termik santralinin önündeki tatlı rampayı çıkarken son gaz 80'i geçemedi. Ondan sonra da Bodrum'a giderken en ufak rampada kamyona döndü. Buna rağmen çok tüketti ve erken bitti. Ne zaman bodrum'dan Opet Aygaz doldurdum araba kendine geldi.
Bundan başka da şikayetçi olduğum bir gaz almadım. Genelde hep memnun kaldım.
Tercihimi markaya göre değil, istasyonun özelliğine göre belirlemeye çalışırım. ne zaman Altunizade'den gaz alacak olsam, karşılıklı olan Total ve Opet istasyonlarından Total olanı tercih ederim, Opetteki gaz Aygaz olmasına rağmen. Çünkü oradaki Total istasyonu DOCO, yani Total firmasının kendi malı, hile hurda olmaz orada.
-
Buradaki ıhlamur total de de kuyruk oluyor valla lpg liler galiba en iyi gaz total de... -
Arkadaşlar bu konuyla ilgili başlık yazdım herbirini bir iki marka hariç aynı güzergahta denedim.
Sonuç hemen hemen aynı.Sizin çok güvenilir bildiğiniz markalara dikkat !!!!! dikkat edin de hava basmasınlar.
Önemli olan istasyon sashibinin kalitesi bana göre.Güvendiğiniz dürüst insanlardan gaz alın.Bunun dışında hepsi lafff..
Benzer içerikler
- tartarini lpg
- benzin kesici on off konumu
- arabada gaz kaçağı olursa ne olur
- lpg çok yakıyor ne yapmalıyım
- duster 1.3 tce lpg uyumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X