Şimdi Ara

Butterfly Effect: Revelation (2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Film dün akşam internete düşmüş, konusuz kalmasın diye açtım 2. filmden daha kötü bir yapıma benziyor.

http://www.imdb.com/title/tt1234541/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Mart 2009; 21:06:50 >

• Buda 2.ci film gibi olursa indirmeye gerek bile yok
  • ilk filmden sonra çıkmış ve çıkacak olan tüm filmler kötü olmuş ve olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mart 2009; 19:38:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Film dün akşam internete düşmüş, konusuz kalmasın diye açtım 2. filmden daha kötü bir yapıma benziyor.

Aman kalsın o zaman
  • Kelebek etkisi yönetmenleri vurmuş olsa gerek. Kafayı bozmuş adamlar. Habire senaryo sıkıyorlar.
  • ilk film guzeldi ama ikinci film berbattt
  • Sanmıyorum güzel bir film olcagını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şunu aklınızdan çıkarmayın hiçbir film serinin ilk filmi kadar tutulmaz.Belki 3. film ilk filmden daha güzel ama ilk filmin verdiği heyecan bir başkadır,eğer ki o film bir başyapıtsa bu durum daha da belirgindir
  • Ben bir Butterfly Effect fanı olarak izlicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 23 Mart 2009; 23:00:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Şunu aklınızdan çıkarmayın hiçbir film serinin ilk filmi kadar tutulmaz.Belki 3. film ilk filmden daha güzel ama ilk filmin verdiği heyecan bir başkadır,eğer ki o film bir başyapıtsa bu durum daha da belirgindir

Dark Knight hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

ilk filmden sonra çıkmış ve çıkacak olan tüm filmler kötü olmuş ve olacaktır.

Star Wars 3 Ve 5 Serinin En İyileri Ama Ve The Dark Knight Var? Ayrıca Lotr:Kralın Dönüşü
  • quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

ilk filmden sonra çıkmış ve çıkacak olan tüm filmler kötü olmuş ve olacaktır.

Star Wars 3 Ve 5 Serinin En İyileri Ama Ve The Dark Knight Var? Ayrıca Lotr:Kralın Dönüşü

Hey Allah'ım Yarabbim! Ben bu film için söyledim.
  • İzleyen yabancı bi arkadaşın yorumu;

quote:

Just finished watching, pretty good, def better than Butterfly Effect 2. almost as good as 1.
  • Birinci film hakkında fazla yoruma gerek yok, ikincisi berbattı zaten.

Listeye ekledim, izlemeden yorum yapmak doğru olmaz.
  • Ben BE2 nin o kadarda berbat olduğunu sanmıyorum bence çok eleştiriliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Şunu aklınızdan çıkarmayın hiçbir film serinin ilk filmi kadar tutulmaz.Belki 3. film ilk filmden daha güzel ama ilk filmin verdiği heyecan bir başkadır,eğer ki o film bir başyapıtsa bu durum daha da belirgindir

Dark Knight hariç.

batman begins daha iyiydi.heath ledger yüzünden,dark knight fanlığı yapmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Ben BE2 nin o kadarda berbat olduğunu sanmıyorum bence çok eleştiriliyor..

Neden beğenilmediğini şöyle söyleyelim.Bu zevkten çok psikolojik en azından benimki öyle.Bu film bir olayı anlatmıyor yani ortada aslında bir olay yok.Sadece bir teoriyi anlatmaya çalışıyor.Böyle bir filmin devamı olamayacağına göre aynı şeyi farklı karakterlerle önümüze sunuyorlar.Böylece aynı film farklı kişiler olmuş oluyor.Biz de diyoruz ki "adamlar ilk filmin meyvesini yiyeceklerini sanmışlar ama yanılmışlar, güzelim film çakallık kurbanı olmuş, bu biraz da seyirciyi kek yerine koymaya benziyor." diyoruz.

Şunu söyliyeyim ben 2. film ilk filminden önce izledim ama ilk filmini buna rağmen daha çok beğenmiştim.Zevk&Renk ama 3. film de ve çekilirse 4. 5. 6. film de aynı şeyi anlatacaktır.Farklı bir şeye değinirse ne âlâ.

• Değil mi, Heath Ledger'ın fanlığına falan gerek yok, sıradan bir rol ve oyunculuk işte...
  • Butterfly Effect'in ilkine kadar guzelse ikincisi de o kadar berbattı. Ikinciyi zaten sonuna kadar seyretmedim, yarıda sıkılıp kapadım. 2. film fiyaskosundan sonra 3. de yapmaları hayli ilginç. Burada iki ihtimal var ya, ulen battı balık yan gider, bir film daha sallayalım piyasaya ilkin ekmeginden ne kaldıysa yeriz, ikinci ihtimal ise ulen biz ikinci filmde bir .ok yedik, bunu bir şekilde telafi etmeliyiz, izleyicilerle barışmalıyız. Umarım ikinci ihtimal sözkonusudur. Afişe göre, film düşük -orta bütçeli gerilim, korku filmlerinin gosterildigi after dark horrorfest'e katılmış. Bu festivaldeki filmler genelde oyle çok parlak olmazlar ama dur bakalım, bir seyredecegiz artık.
  • 1. kadar güzel olması ve 2. kadar berbat olması imkansız.İzleyip görecez
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.